Ομιλία με θέμα «Η Ραϊχική ψυχοθεραπεία βασισμένη στην έννοια της ενέργειας»

KentroRaix2023Έχουμε τη χαρά και τη τιμή να φιλοξενούμε στο Κέντρο «Βίλχελμ Ράιχ» τον Bjørn Skar Ødegaard, κλινικός ψυχολόγος και σωματικός ψυχοθεραπευτής, ο οποίος θα προσφέρει ομιλία με θέμα «Η Ραϊχική ψυχοθεραπεία βασισμένη στην έννοια της ενέργειας».

 

Raix omilia0523Σας προσκαλούμε να έρθετε την Τετάρτη 24 Μαΐου 2023 στις 20.00, στο Κέντρο «Βίλχελμ Ράϊχ» επί της οδού 3ης Σεπτεμβρίου 84 στον 3ο όροφο (Στάση ΗΣΑΠ - Βικτώρια).

Η είσοδος είναι ελεύθερη και για όσους επιθυμούν υπάρχει η δυνατότητα διδακτικής παρακολούθησης, ακολουθώντας τον παρακάτω σύνδεσμο.

 

Join Zoom Meeting
Meeting ID: 842 1900 4299
https://us02web.zoom.us/j/84219004299

 

Βιογραφικό σημείωμα ομιλητή:

Ο Bjørn Skar Ødegaard είναι κλινικός ψυχολόγος και σωματικός ψυχοθεραπευτής. Αποφοίτησε από το Πανεπιστήμιο του Oslo το 1972. Εκπαιδεύτηκε στην Νορβηγία και την Ιταλία από τους I.Allwood, B. Blumenthal, Kathrine E. Brown και Malcolm Brown. Εκπαιδεύτηκε επίσης για 3 έτη από τους Han Sarolea and Tjaerd Joonsma και Al Peso, έναν από τους πιο γνωστούς αμερικανούς ραϊχικούς ψυχοθεραπευτές διεθνώς. Ανήκει στην τρίτη γενιά των θεραπευτών της Νορβηγικής Σχολής που δημιουργήθηκε το 1933 από τον Ράιχ κατά την παραμονή του στη Νορβηγία. Κυριότερος μαθητής του υπήρξε ο Ola Raknes, που εκπαίδευσε μεταξύ άλλων τον Bjorn Blumenthal, δάσκαλο και συνεργάτη του Bjorn. Τον χαρακτηρίζει η βαθιά γνώση της Νευροφυτοθεραπείας και της θεραπευτικής διαδικασίας, η αμεσότητα και η ζεστασιά. Υπήρξε για πολλά χρόνια στο Δ.Σ. της European Association for Body-Psychotherapy.

 

*Πατήστε στη φωτογραφία για μεγέθυνση

Δείτε περισσότερα Δελτία Τύπου:  https://www.goseminars.gr/index.php/services/deltiatypou

© 2024 Digital Ideas