Διασφάλιση ποιοτικών και ποσοτικών χαρακτηριστικών χρωμάτων της PRAKTIKER από την TÜV HELLAS (TÜV NORD)

TUV Hellas newΤη διασφάλιση των ποιοτικών και ποσοτικών χαρακτηριστικών των χρωμάτων της Praktiker Hellas πραγματοποίησε κατόπιν επιθεωρήσεων η TÜV HELLAS (TÜV NORD), εξασφαλίζοντας ότι η ποιότητά τους παραμένει αναλλοίωτη σε κάθε στάδιο της χρήσης τους.

 

Praktiker2023aΠρόκειται για μια πρωτοπόρα διαδικασία για τη χώρα μας καθώς, χάρη στην πιστοποίηση του Praktiker Color Quality System από την TÜV HELLAS (TÜV NORD), η ποιότητα του χρώματος μένει αναλλοίωτη, ενώ ο πελάτης παραλαμβάνει ακριβώς την απόχρωση που επιθυμεί με την καθοδήγηση των Color Experts της Praktiker. Παράλληλα, η πιστοποίηση εξασφαλίζει την ποιότητα των χρωμάτων σε κάθε στάδιο: την παραλαβή, την ανάμιξη χρωμάτων καθώς και τη συντήρηση εξοπλισμού ανάμιξης και ανάδευσης.

Επισημαίνεται, ότι η πιστοποίηση αφορά στις διαδικασίες που τηρούνται έτσι ώστε η απόχρωση (το χρώμα) που διαλέγει ο πελάτης να είναι πραγματικά αυτή που θα παραλάβει, επιλέγοντας ανάμεσα στα μεγαλύτερα και πιο αξιόπιστα brands της αγοράς.

 

Praktiker2023Η συνεργασία ανάμεσα στην Praktiker Hellas και την TÜV HELLAS (TÜV NORD) έχει εμβληματικό χαρακτήρα, καθώς εξασφαλίζει ότι το μεγαλύτερο ελληνικό δίκτυο καταστημάτων Home Improvement & DIY, παρέχει τις καλύτερες δυνατές υπηρεσίες στους πελάτες και συνεργάτες του.

Σημειώνεται ότι η Praktiker Hellas δραστηριοποιείται για περισσότερα από 30 χρόνια στην ελληνική αγορά, και αποτελεί το μεγαλύτερο ελληνικό Δίκτυο Home Improvement & DIY για κάθε ανάγκη σπιτιού και κήπου. Διαθέτει 16 καταστήματα πανελλαδικά, απασχολεί περισσότερα από 1.400 άτομα ενώ από τον Απρίλιο του 2014, η εταιρεία, έχει ενσωματωθεί στον καναδικό Όμιλο Fairfax Financial Holdings Limited.

 

Praktiker2023bΗ κα Βασιλική Καλαμποκίδου, Vice President System Certification της TÜV HELLAS (TÜV NORD) δήλωσε:

Πρωτοπόρος η Praktiker Hellas, δεσμεύεται για την τήρηση τυποποιημένων διαδικασιών στον κλάδο των χρωμάτων. Η Praktiker Hellas δημιουργεί εμπιστοσύνη στους πελάτες της και δείχνει το αξιόπιστο πρόσωπο της επιλέγοντας τον διεθνούς κύρους και αναγνώρισης φορέα πιστοποίησης TÜVHELLAS (TÜV NORD) για τον έλεγχο ορθής τήρησης των διαδικασιών σε όλα της τα καταστήματα. Συγκεκριμένα επιθεωρήθηκαν τα στάδια παραλαβής πρώτων υλών, ανάμειξης χρωμάτων και συντήρησης εξοπλισμού και αξιολογήθηκε η εκπαίδευση του προσωπικού που εξυπηρετεί τους πελάτες της Praktiker Hellas. Συγχαίρουμε την PraktikerHellas για την πρωτοβουλία της, η οποία μέσω των ενεργειών της συμβάλει στην προστασία του καταναλωτή, αποδεικνύοντας έτσι την πελατοκεντρική της πολιτική.

 

Λίγα λόγια για την TÜV HELLAS (TÜV NORD)

Η TÜV HELLAS (TÜV NORD) είναι Οργανισμός Επιθεώρησης, Πιστοποίησης και Εκπαίδευσης, μέλος του Γερμανικού Ομίλου TÜV NORD GROUP. Στην Ελλάδα δραστηριοποιείται από το 1987, παρέχοντας ανεξάρτητες υπηρεσίες Επιθεώρησης και Πιστοποίησης (Third Party Inspection-Certification) σε όλο το φάσμα των επιχειρήσεων, τόσο στον ιδιωτικό όσο και στο δημόσιο τομέα, στους τομείς της Τεχνολογίας, της Ποιότητας, της Ασφάλειας, της Ενέργειας και του Περιβάλλοντος. Μέχρι σήμερα έχει πιστοποιήσει περισσότερα από 10.000 Συστήματα Ποιότητας και παρέχει πιστοποιητικά με διεθνή αναγνώριση που αποτελούν διαβατήριο εγκυρότητας στις διεθνείς αγορές. Στον τομέα των Επιθεωρήσεων συμμετέχει και καθορίζει αποφασιστικά το παρόν και μέλλον της Ποιότητας των Τεχνικών Έργων, έχοντας αναλάβει την επιθεώρηση και πιστοποίηση των μεγαλύτερων έργων υποδομής της χώρας μας.

Η TÜV HELLAS (TÜV NORD) διαθέτει γραφεία στη Θεσσαλονίκη, στο Ηράκλειο Κρήτης και στα Ιωάννινα, θυγατρικές εταιρείες στην Κύπρο και στην Αίγυπτο και παγκόσμια παρουσία μέσω της πιστοποίησης και επιθεώρησης έργων ανά την υφήλιο.

 

*Πατήστε στις φωτογραφίες για μεγέθυνση

Δείτε περισσότερα Δελτία Τύπου:  https://www.goseminars.gr/index.php/services/deltiatypou

© 2024 Digital Ideas