Τρεις σημαντικές βραβεύσεις για την TÜV HELLAS (TÜV NORD) στα Education Leaders Awards 2023

TUV Hellas finalΤρεις σημαντικές βραβεύσεις στο πλαίσιο των Education Leaders Awards 2023 απέσπασε η TÜV HELLAS (TÜV NORD), επιβεβαιώνοντας τη σημασία που δίνει ο φορέας στον κλάδο της εκπαίδευσης.

 

TUVHellas Leaders0723aΑναλυτικά, η TÜV HELLAS (TÜV NORD) κατέκτησε το Bronze βραβείο στην κατηγορία Συστήματα ποιότητας & πιστοποιήσεις για την Εφαρμογή του Πρότυπου ISO 29993:2017 στη Διεύθυνση Εκπαίδευσης και σε συνεργασία με την Projectyou, το Bronze βραβείο στην κατηγορία Online και Εκπαίδευση Εξ Αποστάσεως για τη Σύγχρονη Εξ αποστάσεως Εκπαίδευση (E-learning) και το Silver στην κατηγορία Ανάπτυξη Οριζόντιων Δεξιοτήτων για τα Προγράμματα διά βίου εκπαίδευσης για την Ανάπτυξη οριζόντιων, εγκάρσιων και κοινωνικών δεξιοτήτων.

Οι εν λόγω βραβεύσεις έχουν ιδιαίτερη αξία καθώς αφορούν ένα νευραλγικό κομμάτι της λειτουργίας της TÜV HELLAS (TÜV NORD), ενώ ταυτόχρονα έχουν και σημαντικό κοινωνικό αντίκτυπο, ειδικά στην τρέχουσα συγκυρία, κατά την οποία τα θέματα της εκπαίδευσης βρίσκονται στην αιχμή των εξελίξεων.

 

TUVHellas Leaders0723dΣημειώνεται ότι τα Education Leaders Awards 2023 διοργανώθηκαν για 8η συνεχόμενη χρονιά στην Ελλάδα από την BOUSSIAS events, με στόχο να αναδείξουν και να επιβραβεύσουν τις εκπαιδευτικές μονάδες και δραστηριότητες, καθώς και τον Εκπαιδευτικό της Χρονιάς που ξεχώρισαν, με σκοπό την αναβάθμιση της εκπαιδευτικής εμπειρίας, τόσο για τους διδασκόμενους, όσο και για τους διδάσκοντες στη νέα ψηφιακή εποχή.

Στην Τελετή Απονομής παραβρέθηκαν περισσότερα από 200 υψηλόβαθμα στελέχη της εκπαίδευσης, εκπρόσωποι Φορέων, Πανεπιστημίων, Επαγγελματίες καθώς και εκπρόσωποι Τύπου, επικροτώντας την καινοτομία και την ποιότητα των βραβευμένων υποψηφιοτήτων των εκπαιδευτικών μονάδων και των ίδιων των εκπαιδευτικών στην χώρα μας.

 

TUVHellas Leaders0723eΣυνολικά, διακρίθηκαν 57 εκπαιδευτικές μονάδες και εκπαιδευτικοί στον Δημόσιο Εκπαιδευτικό Φορέα και 40 εκπαιδευτικές μονάδες, εκπαιδευτικοί και εταιρίες-επιχειρήσεις στον Ιδιωτικό Εκπαιδευτικό Φορέα από ένα ευρύ φάσμα υποψηφιοτήτων πάνω σε όλες τις κατηγορίες των βραβείων.

H κ. Κονδυλία Κοντογιάννη, Διευθύντρια Εκπαίδευσης και Επικοινωνίας της TÜV HELLAS (TÜV NORD) δήλωσε: «Σε μια εποχή διαρκών αλλαγών, η συνεχής εκπαίδευση είναι επιβεβλημένη και απαραίτητη τόσο για τις επιχειρήσεις όσο και για τους εργαζόμενους. Ο φορέας μας πιστεύει και υλοποιεί έμπρακτα εκπαιδευτικές δράσεις σε ένα ευρύτατο φάσμα αντικειμένων, μεταλαμπαδεύοντας επίκαιρη γνώση και επιχειρηματικές πρακτικές αιχμής στους συνεργάτες μας.

Η πολλαπλή βράβευση της TÜV HELLAS (TÜV NORD) αποτελεί απτή απόδειξη της σημασίας και της αξίας της Διεύθυνσης Εκπαίδευσης, η οποία σταθερά βρίσκεται στην αιχμή του δόρατος των δραστηριοτήτων μας. Και ταυτόχρονα, μας γεμίζει με υπερηφάνεια αλλά και αίσθημα ευθύνης, καθώς η παροχή ποιοτικής και αξιόπιστης εκπαίδευσης είναι για εμάς ύψιστη προτεραιότητα».

 

Λίγα λόγια για την TÜV HELLAS (TÜV NORD)

TUVHellas Leaders0723bΗ TÜV HELLAS (TÜV NORD) είναι Οργανισμός Επιθεώρησης, Πιστοποίησης και Εκπαίδευσης, μέλος του Γερμανικού Ομίλου TÜV NORD GROUP. Στην Ελλάδα δραστηριοποιείται από το 1987, παρέχοντας ανεξάρτητες υπηρεσίες Επιθεώρησης και Πιστοποίησης (Third Party Inspection-Certification) σε όλο το φάσμα των επιχειρήσεων, τόσο στον ιδιωτικό όσο και στο δημόσιο τομέα, στους τομείς της Τεχνολογίας, της Ποιότητας, της Ασφάλειας, της Ενέργειας και του Περιβάλλοντος. Μέχρι σήμερα έχει πιστοποιήσει περισσότερα από 10.000 Συστήματα Ποιότητας και παρέχει πιστοποιητικά με διεθνή αναγνώριση που αποτελούν διαβατήριο εγκυρότητας στις διεθνείς αγορές. Στον τομέα των Επιθεωρήσεων συμμετέχει και καθορίζει αποφασιστικά το παρόν και μέλλον της Ποιότητας των Τεχνικών Έργων, έχοντας αναλάβει την επιθεώρηση και πιστοποίηση των μεγαλύτερων έργων υποδομής της χώρας μας.

Η TÜV HELLAS (TÜV NORD) διαθέτει γραφεία στη Θεσσαλονίκη, στο Ηράκλειο Κρήτης και στα Ιωάννινα, θυγατρικές εταιρείες στην Κύπρο και στην Αίγυπτο και παγκόσμια παρουσία μέσω της πιστοποίησης και επιθεώρησης έργων ανά την υφήλιο.

 

*Πατήστε στις φωτογραφίες για μεγέθυνση

Δείτε περισσότερα Δελτία Τύπου:  https://www.goseminars.gr/index.php/services/deltiatypou

© 2024 Digital Ideas