Επιθεώρηση Αστεροποίησης & Βεβαίωσης Ελληνικού Πρωινού στο Hyatt Regency Thessaloniki

TUV HELLAS 2015

Ο Φορέας Επιθεώρησης, Πιστοποίησης και Εκπαίδευσης TÜV HELLAS (TÜV NORD) ολοκλήρωσε την Επιθεώρηση Αστεροποίησης του πολυτελούς ξενοδοχείου Hyatt Regency Thessaloniki και ταυτόχρονα τις απαιτούμενες διαδικασίες για τη Χορήγηση Βεβαίωσης για τη Χρήση του Σήματος «Ελληνικό Πρωινό». To Ηyatt Regency Thessaloniki πλοιρούσε σε απόλυτο βαθμό τις προϋποθέσεις που θέτουν τα πρότυπα όπως αυτά έχουν οριστεί από το Ξ.Ε.Ε. (Ξενοδοχειακό Επιμελητήριο Ελλάδος).

 Σήμα “Ελληνικό Πρωινό”

HyattRegency proinoΤο Ξ.Ε.Ε. έχει αναπτύξει το πρόγραμμα «Ελληνικό Πρωινό» με αντικείμενο τον εμπλουτισμό του πρωινού που προσφέρεται στα Ελληνικά ξενοδοχεία με χαρακτηριστικά ελληνικά αγροδιατροφικά προϊόντα, καθώς και παραδοσιακά τοπικά εδέσματα που αναδεικνύουν τη γαστρονομική παράδοση και ταυτότητα κάθε ελληνικού τουριστικού προορισμού.

Η χορήγηση βεβαίωσης από τον Φορέα TÜV HELLAS (TÜV NORD) διασφαλίζει πως το Hyatt Regency Thessaloniki ακολουθεί το εδεσματολόγιο, που ορίζεται για την περιοχή λειτουργίας του, οι προμηθευτές των προϊόντων του είναι εγκεκριμένοι και καταγεγραμμένοι στα μητρώα του Ξ.Ε.Ε. και το ξενοδοχείο προάγει με αυτόν τον τρόπο τον πλούτο και την ιδιαιτερότητα των τοπικών προϊόντων και της τοπικής κουζίνας, ως κύριο στοιχείο της ταυτότητας του πρωινού του.

HyattRegency proino2Αστεροποίηση βάσει του Ξ.Ε.Ε.

Το σύστημα αστεροποίησης αφορά στα ξενοδοχεία, τόσο τα νέα όσο και τα υφιστάμενα. Συγκεκριμένα, στο ΦΕΚ Β' 10/09-01-2015 περιλαμβάνονται οι τεχνικές και λειτουργικές προδιαγραφές και τα βαθμολογούμενα κριτήρια για την κατάταξη τους σε κατηγορίες αστέρων. Προϋπόθεση για την ισχύ του Ειδικού Σήματος Λειτουργίας ενός τουριστικού καταλύματος είναι η απόκτηση του Πιστοποιητικού Κατάταξης, το οποίο χορηγείται από το Ξενοδοχειακό Επιμελητήριο της Ελλάδας (Ξ.Ε.Ε.) κατόπιν αίτησης από την επιχείρηση.

HyattRegency1Η Επιθεώρηση Αστεροποίησης από τον Φορέα TÜV HELLAS (TÜV NORD) για το Hyatt Regency Thessaloniki εξασφαλίζει πως το ξενοδοχείο πληροί τις προδιαγραφές όπως αυτές ορίζονται από το Ξ.Ε.Ε., ξεπερνώντας μάλιστα κατά πολύ τον ελάχιστο αριθμό των 5.500 μορίων που απαιτείται για την ένταξή του στην κατηγορία των 5 αστέρων.

HyattRegency2TÜV HELLAS (TÜV NORD)

Η TÜV HELLAS (TÜV NORD) είναι Οργανισμός Επιθεώρησης, Πιστοποίησης και Εκπαίδευσης, μέλος του Γερμανικού Οργανισμού TÜV NORD GROUP. Στην Ελλάδα δραστηριοποιείται από το 1987 παρέχοντας ανεξάρτητες υπηρεσίες Επιθεώρησης και Πιστοποίησης (Third Party Inspection-Certification), σε όλο το φάσμα των επιχειρήσεων, τόσο στον ιδιωτικό όσο και στον δημόσιο τομέα στους τομείς της Τεχνολογίας, της Ποιότητας, της Ασφάλειας, της Ενέργειας και του Περιβάλλοντος. Μέχρι σήμερα έχει πιστοποιήσει περισσότερα από 10.000 Συστήματα Ποιότητας παρέχοντας πιστοποιητικά με διεθνή αναγνώριση που αποτελούν διαβατήριο εγκυρότητας στις διεθνείς αγορές. Στον τομέα των Επιθεωρήσεων συμμετέχει και καθορίζει αποφασιστικά το παρόν και μέλλον της Ποιότητας των Τεχνικών Έργων έχοντας αναλάβει την επιθεώρηση και πιστοποίηση των μεγαλύτερων έργων υποδομής της χώρας μας. Η Διεύθυνση Εκπαίδευσης του Φορέα με περισσότερα από 1.500 σεμινάρια και 20.000 συμμετέχοντες πρωτοπορεί στην ενδυνάμωση του σύγχρονου στελέχους με εξειδικευμένη γνώση και ανταγωνιστικό πλεονέκτημα.

 

 *Πατήστε στις φωτογραφίες για μεγέθυνση

Δείτε περισσότερα Δελτία Τύπου:  https://www.goseminars.gr/index.php/services/deltiatypou

© 2024 Digital Ideas