TÜV HELLAS (TÜV NORD): Ημερίδα για τα νέα πρότυπα Ανελκυστήρων ΕΝ 81-20, ΕΝ 81-50

TUV Hellas newO Φορέας Επιθεωρήσεων, Πιστοποιήσεων & Εκπαίδευσης TÜV HELLAS (TÜV NORD) πραγματοποιεί στις 24 Οκτωβρίου Ημερίδα με στόχο την ενημέρωση της επαγγελματικής κοινότητας για τα νέα Πρότυπα Ανελκυστήρων ΕΝ 81-20 και ΕΝ 81-50. Η Ημερίδα διεξάγεται με ελεύθερη συμμετοχή και ξεκινά στις 15:00 στο Hyatt Regency Thessaloniki.

Στην Ημερίδα θα αναπτυχθούν από τους βασικούς Εισηγητές Χάρη Ντολόπούλο, Διευθυντή Πιστοποίησης Ανελκυστήρων Θεσσαλονίκης του Φορέα και Σωτήρη Πάντο, Επιθεωρητή Aνελκυστήρων, τα βασικά σημεία των νέων προτύπων ανελκυστήρων ΕΝ 81-20, ΕΝ 81-50 αλλά και οι νέες απαιτήσεις του προτύπου ΕΝ 81-20.

TUVHellas Hmerida241017Το πρότυπο ΕΝ 81-20 που εφαρμόζεται υποχρεωτικά σε όλους τους νέους ανελκυστήρες που πιστοποιούνται από την 1/9/2017, περιλαμβάνει τις απαιτήσεις ασφαλείας για την κατασκευή και εγκατάσταση υδραυλικών και ηλεκτροκίνητων ανελκυστήρων. Το πρότυπο ΕΝ 81-50 περιλαμβάνει οδηγίες για τον σχεδιασμό και τους υπολογισμούς βασικών συστατικών μερών των ανελκυστήρων, καθώς και τις διαδικασίες δοκιμών των κατασκευαστικών στοιχείων ασφαλείας.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνήσετε με τα γραφεία του Φορέα στα ακόλουθα στοιχεία: τηλ. 2310 428498 ΙΙ e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να το δείτε..

Δραστηριότητα στην Ελλάδα
Η TÜV HELLAS (TÜV NORD) είναι Διαπιστευμένος Οργανισμός από το Εθνικό Σύστημα Διαπίστευσης (Ε.ΣΥ.Δ.) και Κοινοποιημένος στην Ευρωπαϊκή Ένωση με αριθμό κοινοποίησης 0654 για την επιθεώρηση / πιστοποίηση ανελκυστήρων. Με την τεχνογνωσία, την αξιοπιστία και την άριστη οργάνωση της έχει κερδίσει την αναγνώριση και την εμπιστοσύνη του τεχνικού κόσμου και του καταναλωτικού κοινού, κατέχοντας πρωτοπόρο θέση στον κλάδο. Έχει επιθεωρήσει - πιστοποιήσει περισσότερους από 30.000 ανελκυστήρες σε όλη την Ελλάδα, συμπεριλαμβανομένων των επιθεωρήσεων σε μεγάλα Ολυμπιακά Έργα, μεγάλες Ξενοδοχειακές και Νοσοκομειακές Μονάδες αλλά και σε πολλά μεγάλα Ιδιωτικά Έργα.

Δραστηριότητα στο εξωτερικό
Ο φορέας έχει αναλάβει πιστοποιήσεις εταιρειών κατασκευής ανελκυστήρων στην Ολλανδία και την Κροατία, πιστοποιήσεις τύπου ανελκυστήρων και εξαρτημάτων ασφαλείας στην Ευρώπη, στην Κίνα και στη Μέση Ανατολή, Ελέγχους / Πιστοποιήσεις ανελκυστήρων στην Αγγλία, Γαλλία, Ρουμανία, Αλβανία, Αίγυπτο, Μέση Ανατολή, σε ανελκυστήρες πλοίων σε ολες τις ηπείρους αλλά και Εκπαιδευτικά σεμινάρια ανελκυστήρων σε Κροατία, Βουλγαρία και Μέση ανατολή.

TÜV HELLAS (TÜV NORD)
Η TÜV HELLAS (TÜV NORD) είναι Οργανισμός Επιθεώρησης, Πιστοποίησης και Εκπαίδευσης, μέλος του Γερμανικού Οργανισμού TÜV NORD GROUP. Στην Ελλάδα δραστηριοποιείται από το 1987 παρέχοντας ανεξάρτητες υπηρεσίες Επιθεώρησης και Πιστοποίησης (Third Party Inspection-Certification), σε όλο το φάσμα των επιχειρήσεων, τόσο στον ιδιωτικό όσο και στον δημόσιο τομέα στους τομείς της Τεχνολογίας, της Ποιότητας, της Ασφάλειας, της Ενέργειας και του Περιβάλλοντος. Μέχρι σήμερα έχει πιστοποιήσει περισσότερα από 10.000 Συστήματα Ποιότητας παρέχοντας πιστοποιητικά με διεθνή αναγνώριση που αποτελούν διαβατήριο εγκυρότητας στις διεθνείς αγορές. Στον τομέα των Επιθεωρήσεων συμμετέχει και καθορίζει αποφασιστικά το παρόν και μέλλον της Ποιότητας των Τεχνικών Έργων έχοντας αναλάβει την επιθεώρηση και πιστοποίηση των μεγαλύτερων έργων υποδομής της χώρας μας.
Η Διεύθυνση Εκπαίδευσης του Φορέα με περισσότερα από 1.500 σεμινάρια και 20.000 συμμετέχοντες πρωτοπορεί στην ενδυνάμωση του σύγχρονου στελέχους με εξειδικευμένη γνώση και ανταγωνιστικό πλεονέκτημα. Τα εκπαιδευτικά σεμινάρια μας προσφέρουν εξειδικευμένες γνώσεις από καθαρά τεχνικά αντικείμενα έως όλα τα επίπεδα επαγγελματικής εξέλιξης και εκπαίδευσης management. H νέο-ιδρυθείσα Διεύθυνση Πιστοποίησης Προσώπων / Επαγγελματιών παρέχει πιστοποίηση σε πλήθος ειδικοτήτων σχετιζόμενων με τον κλάδο της κατασκευής και της βιομηχανίας, των πωλήσεων, της διοίκησης και του τουρισμού σύμφωνα με το διεθνές πρότυπο Διαπίστευσης φορέων πιστοποίησης προσώπων ELOT EN ISO/IEC 17024, εφαρμόζοντας πλήρως τυποποιημένες διαδικασίες, ελεγμένες από το Εθνικό Σύστημα Διαπίστευσης (ΕΣΥΔ).

 

Δείτε περισσότερα Δελτία Τύπου:  https://www.goseminars.gr/index.php/services/deltiatypou

© 2024 Digital Ideas