Πιστοποίηση για την UPPRESS με το πρότυπο FSC® Chain of Custody από την TÜV HELLAS (TÜV NORD)

TUV Hellas newΗ TÜV NORD με επιθεωρητές της TÜV HELLAS πιστοποίησε την UPPRESS σύμφωνα με τους κανόνες εφαρμογής κατά τα πρότυπα FSC-STD-40-004, V3-0 & FSC-STD-50-001, V1-2 που πιστοποιούν την προμήθεια, εκτύπωση, επεξεργασία και πώληση προϊόντων χαρτιού βάσει πρακτικών υπεύθυνης και βιώσιμης διαχείρισης των δασών.

Η πιστοποίηση της UPPRESS και η ένταξή της στα μέλη της FSC® αλυσίδας επιτήρησης, υπογραμμίζει την ευαισθητοποίηση και τον σεβασμό της εταιρείας απέναντι στο περιβάλλον αλλά και τη δέσμευσή της για τη συμμετοχή στην υπεύθυνη διαχείριση των δασών ενώ παράλληλα αποτελεί ένα ακόμη βήμα προς την ανάπτυξή μας σε νέες αγορές.

Το πρότυπο FSC® Chain of Custody αφορά σε ένα σύστημα διαχείρισης που έχει στόχο την αποτελεσματική παρακολούθηση των πρώτων υλών που χρησιμοποιούνται για την παραγωγή των προϊόντων της εταιρείας. Η παρακολούθηση αυτή αφορά όλα τα στάδια της επεξεργασίας των πρώτων υλών, μέχρι την παράδοση του τελικού πιστοποιημένου προϊόντος στους πελάτες, το οποίο θα φέρει το λογότυπο του οργανισμού Forest Stewardship Council®, διασφαλίζοντας ότι έχουν χρησιμοποιηθεί πρώτες ύλες και μετέπειτα διαδικασίες σύμφωνα με τις απαιτήσεις του προτύπου και της υπεύθυνης διαχείρισης των δασών.

TUVHELLAS UPPRESSΕκ μέρους του TÜV NORD το πιστοποιητικό απονεμήθηκε από την κα Μαργαρίτα Κυπριώτου, Internal QA-Manager TÜV HELLAS. Αξίζει να σημειωθεί ότι ο TÜV NORD CERT είναι διαπιστευμένος Φορέας από τον οργανισμό Accreditation Services International GmbH (ASI) με Trademark License Code: FSC® A00529.

Για την αποτελεσματική ανάπτυξη του συστήματος διαχείρισης σύμφωνα με το πρότυπο FSC® Chain of Custody, η UPPRESS εμπιστεύτηκε τους έμπειρους συμβούλους της Αρίστη ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ.

UPPRESS
Η UPPRESS είναι εταιρεία καθετοποιημένων εφαρμογών γραφικών τεχνών, η οποία συνεχίζει μια επιτυχημένη πορεία 20 ετών και παραμένει στην κορυφή με την ποιότητα, την τεχνογνωσία, τη συνέπεια και την πελατοκεντρική της φιλοσοφία. Ταυτόχρονα, το όνομά της συνδέεται με ό,τι πιο σύγχρονο, δημιουργικό και επαγγελματικό στο χώρο της προεκτύπωσης, της εκτύπωσης και των ψηφιακών εφαρμογών. Η υποδομή μας, σε συνδυασμό με τον, τελευταίας τεχνολογίας, εξοπλισμό μας, κάνουν την UPPRESS ένα υπόδειγμα σύγχρονης κάθετης εκτυπωτικής μονάδας που σέβεται το περιβάλλον ενώ παράλληλα προσφέρει στους εργαζομένους υψηλού επιπέδου συνθήκες εργασίας. Για περισσότερες πληροφορίες: www.uppress.gr

TÜV HELLAS (TÜV NORD)
Η TÜV HELLAS είναι Οργανισμός Επιθεώρησης και Πιστοποίησης, μέλος του Γερμανικού Οργανισμού TÜV NORD GROUP. Στην Ελλάδα δραστηριοποιείται από το 1987 παρέχοντας ανεξάρτητες υπηρεσίες Επιθεώρησης και Πιστοποίησης (Third Party Inspection-Certification), σε όλο το φάσμα των επιχειρήσεων, τόσο στον ιδιωτικό όσο και στον δημόσιο τομέα, στους τομείς της Τεχνολογίας, της Ποιότητας, της Ασφάλειας, της Ενέργειας και του Περιβάλλοντος. Η TÜV HELLAS έχει καταφέρει να συνδέσει το όνομά του Οργανισμού με τα μεγαλύτερα έργα Υποδομής και Ανάπτυξης της Χώρας μας, συμβάλλοντας με τις υπηρεσίες της στην ποιότητα και την ασφάλεια των προϊόντων και των κατασκευών, προσφέροντας υπηρεσίες με κύρος, αξιοπιστία, αναγνωρισιμότητα και προστιθέμενη αξία.

 

*Πατήστε στη φωτογραφία για μεγέθυνση

Δείτε περισσότερα Δελτία Τύπου:  https://www.goseminars.gr/index.php/services/deltiatypou

© 2024 Digital Ideas