TÜV HELLAS (TÜV NORD) - 3Μ™ Safety Academy: Ανάπτυξη Μόνιμης Συνεργασίας για την Πιστοποίηση Επαγγελματιών στο χώρο της Υγείας & Ασφάλειας στην Εργασία

TUV Hellas newΗ 3Μ™, παγκόσμιος ηγέτης στον τομέα Υγείας & Ασφάλειας στην εργασία, και η TÜV HELLAS (TÜV NORD) πρωτοπόρος Φορέας Επιθεώρησης και Πιστοποίησης στην πιστοποίηση επαγγελματιών (πιστοποίηση προσώπων), ενώνουν την τεχνογνωσία και την εμπειρία τους αναπτύσσοντας για πρώτη φορά συνεργασία εκπαίδευσης και πιστοποίησης επαγγελματιών στο χώρο της Υγείας & της  Ασφάλειας στην εργασία.  

Οι Τεχνικοί Ασφαλείας και οι υπεύθυνοι για θέματα Υγείας και Ασφάλειας στην εργασία εν γένει, έχουν πλέον τη δυνατότητα να αναβαθμίσουν τις γνώσεις τους αλλά και το επαγγελματικό τους προφίλ λαμβάνοντας μέρος στο μοναδικό πρόγραμμα εκπαίδευσης και πιστοποίησης «3Μ™ Science of Safety Expert».

Ένας κύκλος επιμόρφωσης της 3Μ™ διάρκειας 20 ωρών προσφέρει την απαραίτητη γνώση που πρέπει να έχει ένας νέος ή έμπειρος Τεχνικός Ασφαλείας, ένας Γιατρός Εργασίας, ένας Νοσηλευτής σε μια επιχείρηση ή ένα στέλεχος με υπευθυνότητα Μελέτης / Σύνταξης προδιαγραφών και προμηθειών ΜΑΠ (μέτρα ατομικής προστασίας).

Στο τέλος αυτής της επιμόρφωσης ο Φορέας TÜV HELLAS (TÜV NORD) πιστοποιεί τις αποκτηθείσες γνώσεις του εκάστοτε συμμμετέχοντα και αποδίδει το σχετικό πιστοποιητικό επαγγελματικών γνώσεων.

Ποια τα οφέλη για τον πιστοποιημένο επαγγελματία 3Μ™Science of Safety Expert και την επιχείρηση
•    Αναβαθμίζει τα προσόντα και τον ρόλο του στην επιχείρηση, διαφοροποιώντας το επαγγελματικό του προφίλ και αποκτά  ανταγωνιστικό πλεονέκτημα στην αγορά εργασίας.
•    Εφαρμόζει ορθές μεθοδολογίες, οπότε ολοκληρώνει το πρόγραμμα Υ&Α (Υγείας & Ασφάλειας) στις επιχειρήσεις όπου εργάζεται.
•    Είναι σε θέση να χειρίζεται θέματα ασυμβατότητας, άρνησης, μη συμμόρφωσης και τελικά μη χρήσης των Μέσων Προστασίας
•    Βελτιώνει την κουλτούρα Υ&Α στις επιχειρήσεις όπου εργάζεται
•    Γνωρίζει τις δοκιμασίες Επιβεβαίωσης Σωστής Εφαρμογής των μέσων,
•    Είναι σε θέση να διαμορφώσει ένα διαφορετικό από τα συνηθισμένα πλαίσιο επικοινωνίας με τη διοίκηση της εταιρίας αλλά και με τους εργαζομένους
•    Αποκτά Δωρεάν Πρόσβαση στο e-academy της 3Μ, μια ηλεκτρονική πλατφόρμα με πάνω από 60 εκπαιδευτικά Modules και στο SafeTea Break Toolkit, μια πρωτοποριακή εκπαιδευτική εργαλειοθήκη, και αποκτά δικαίωμα πρόσβασης σε ειδικό τιμοκατάλογο υπηρεσιών
•    Γίνεται μέλος του “3M™ Science of Safety Network” με πολλά προνόμια (προτεραιότητα και υποστήριξη στη διοργάνωση εκπαιδεύσεων των τελικών χρηστών στην επιχείρηση που εργάζονται, newsletters, επαφή με την υποστηρικτική γραμμή hotline της 3Μ κ.α)

Οι Εταιρείες

3M3M Hellas
Η 3Μ είναι η εταιρεία που εφαρμόζει την επιστήμη για να δημιουργεί προϊόντα που κάνουν τη ζωή μας καλύτερη, ευκολότερη και πιο ολοκληρωμένη. Μέσα από τη σύνδεση πρακτικών αναγκών με 46 διαφορετικές τεχνολογικές πλατφόρμες, η 3Μ ανακαλύπτει και εξελίσσει προϊόντα και λύσεις που χρησιμοποιούμε στην καθημερινότητα της εργασίας ή του σπιτιού μας, συχνά χωρίς καν να το γνωρίζουμε. Η επιστήμη της 3Μ βρίσκεται σε πάνω από 50.000 προϊόντα τα οποία η εταιρεία διαθέτει στους 12 τομείς όπου αυτή εξειδικεύεται: από τη Φροντίδα Υγείας και τη Βιομηχανία, μέχρι την Ασφάλεια, το Αυτοκίνητο, τα Καταναλωτικά Προϊόντα, τις Τηλεπικοινωνίες, τα Ηλεκτρονικά, την Ενέργεια, τα Μεταφορικά Μέσα, την Επιγραφοποιία και το Κτίριο, τη Διακόσμηση και τις Κατασκευές. Γι’ αυτό μπορούμε να πούμε ότι ο μέσος άνθρωπος σπάνια βρίσκεται πάνω από 3 μέτρα μακριά από ένα προϊόν της 3Μ.
Η 3Μ Ελλάς ΜΕΠΕ είναι η θυγατρική εταιρεία της 3M στην Ελλάδα. Ιδρύθηκε το 1970 και διακινεί τα προϊόντα της 3Μ στην Ελλάδα και την Κύπρο.

www.3m.gr

TÜV HELLAS (TÜV NORD)
Η TÜV HELLAS (TÜV NORD) είναι Οργανισμός Επιθεώρησης, Πιστοποίησης και Εκπαίδευσης, μέλος του Γερμανικού Οργανισμού TÜV NORD GROUP. Στην  Ελλάδα δραστηριοποιείται από το 1987 παρέχοντας ανεξάρτητες υπηρεσίες Επιθεώρησης και Πιστοποίησης (Third Party Inspection-Certification), σε όλο το φάσμα των επιχειρήσεων, τόσο στον ιδιωτικό όσο και στον δημόσιο τομέα στους τομείς της Τεχνολογίας, της Ποιότητας, της Ασφάλειας, της Ενέργειας και του Περιβάλλοντος. Μέχρι σήμερα έχει πιστοποιήσει περισσότερα από 10.000 Συστήματα Ποιότητας παρέχοντας πιστοποιητικά με διεθνή αναγνώριση που αποτελούν διαβατήριο εγκυρότητας στις διεθνείς αγορές. Στον τομέα των Επιθεωρήσεων συμμετέχει και καθορίζει αποφασιστικά το παρόν και μέλλον της Ποιότητας των Τεχνικών Έργων έχοντας αναλάβει την επιθεώρηση και πιστοποίηση των μεγαλύτερων έργων υποδομής της χώρας μας. Η Διεύθυνση Πιστοποίησης Προσώπων διαθέτει πάνω από 50 διαπιστευμένα σχήματα πιστοποίησης επαγγελματιών και έχει πιστοποιήσει πάνω από 7000 επαγγελματίες προσδίδοντάς τους ανταγωνιστικό πλεονέκτημα στην αγορά εργασίας.

www.tuvhellas.gr

 

Δείτε περισσότερα Δελτία Τύπου:  https://www.goseminars.gr/index.php/services/deltiatypou

© 2024 Digital Ideas