Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε το 1ο Risk & Crisis Leadership Meeting από την TÜV HELLAS (TÜV NORD)

TUV HELLAS 2015

Το 1ο Risk & Crisis Leadership Meeting διοργανώθηκε με πολύ μεγάλη συμμετοχή στις 5 & 6 Οκτωβρίου από τον φορέα TÜV HELLAS (TÜV NORD). Το μεγάλο event της χρονιάς, στον τομέα της διαχείρισης των επιχειρησιακών ρίσκων αλλά και της αντιμετώπισης των εταιρικών κρίσεων, έλαβε χώρα στο Cape Sounio Exclusive Resort, ενώ τη διοργάνωση τίμησαν με την παρουσία τους ανώτερα και ανώτατα στελέχη από όλο το φάσμα της Ελληνικής επιχειρηματικής κοινότητας.

Αξίζει να τονισθεί πως το σύνολο των συμμετεχόντων εξέφρασε την πλήρη ικανοποίησή του, τόσο για τη θεματολογία, όσο και για την εν γένει διοργάνωση του meeting που ήταν ειδικά σχεδιασμένο για κορυφαία στελέχη εταιρειών που έχουν την αρμοδιότητα για την έγκριση του Risk Management Plan ή έχουν την τελική ευθύνη κατά το ξέσπασμα των εταιρικών κρίσεων. Οι θεματικές που αναπτύχθηκαν αφορούσαν στον εντοπισμό του επιχειρηματικού ρίσκου, της διαφοροποίησης μεταξύ κινδύνου και ρίσκου, στην ανάδειξη του Risk Appetite και την επίδρασή του στη χάραξη της Στρατηγικής, στις θεματικές του Risk Capacity, Risk Tolerance, Risk Targets, Risk & Crisis Management Case Studies/Workshop (βασισμένα σε ρεαλιστικά σενάρια).

TUVHellas RiskCrisisMeeting1018O Risk & Crisis Product Manager του Φορέα TÜV HELLAS (TÜV NORD) κ. Νέστορας Παπαρούπας δήλωσε σχετικά: «Το 1ο Risk & Crisis Leadership Meeting αποτελεί το επιστέγασμα των δύο πολύ επιτυχημένων εκπαιδευτικών προγραμμάτων του Οργανισμού μας, σχετικά με το Risk & Crisis Management. Είναι πολύ σημαντικό για εμάς που η διοργάνωση αγκαλιάστηκε από μεγάλο αριθμό στελεχών της επιχειρηματικής και επενδυτικής κοινότητας, αλλά ακόμα πιο σημαντικός είναι ο μεγάλος βαθμός ικανοποίησης που εισπράξαμε αναφορικά με το meeting. Η μεγάλη αποδοχή μας κινητοποιεί στην κατεύθυνση επανάληψης της σχετικής δράσης με στόχο να αναδειχθεί σε θεσμό στον τομέα της διαχείρισης τόσο του επιχειρηματικού ρίσκου, όσο και των κρίσεων».

Ο κόσμος της TÜV HELLAS (TÜV NORD) με μία ματιά!
Η TÜV HELLAS (TÜV NORD) είναι Οργανισμός Επιθεώρησης, Πιστοποίησης και Εκπαίδευσης, μέλος του Γερμανικού Οργανισμού TÜV NORD GROUP. Στην Ελλάδα δραστηριοποιείται από το 1987 παρέχοντας ανεξάρτητες υπηρεσίες Επιθεώρησης και Πιστοποίησης (Third Party Inspection-Certification), σε όλο το φάσμα των επιχειρήσεων, τόσο στον ιδιωτικό όσο και στον δημόσιο τομέα στους τομείς της Τεχνολογίας, της Ποιότητας, της Ασφάλειας, της Ενέργειας και του Περιβάλλοντος.

Μέχρι σήμερα έχει πιστοποιήσει περισσότερα από 10.000 Συστήματα Ποιότητας παρέχοντας πιστοποιητικά με διεθνή αναγνώριση που αποτελούν διαβατήριο εγκυρότητας στις διεθνείς αγορές. Στον τομέα των Επιθεωρήσεων συμμετέχει και καθορίζει αποφασιστικά το παρόν και μέλλον της Ποιότητας των Τεχνικών Έργων έχοντας αναλάβει την επιθεώρηση και πιστοποίηση των μεγαλύτερων έργων υποδομής της χώρας μας. Η Διεύθυνση Πιστοποίησης Προσώπων διαθέτει πάνω από 50 διαπιστευμένα σχήματα πιστοποίησης επαγγελματιών και έχει πιστοποιήσει πάνω από 7000 επαγγελματίες προσδίδοντάς τους ανταγωνιστικό πλεονέκτημα στην αγορά εργασίας.

Διαθέτει Θυγατρικές στην Κύπρο, στην Αίγυπτο και στον Λίβανο ΙΙ Γραφεία στη Θεσσαλονίκη, στο Ηράκλειο Κρήτης και στα Ιωάννινα ΙΙ Παγκόσμια παρουσία μέσω της πιστοποίησης και επιθεώρησης έργων από την Ασία μέχρι το Μεξικό και σε όλη την Ευρώπη.

www.tuvhellas.gr

 

*Πατήστε στη φωτογραφία για μεγέθυνση

Δείτε περισσότερα Δελτία Τύπου: https://www.goseminars.gr/index.php/services/deltiatypou

© 2024 Digital Ideas