«Ενίσχυση της Επιχειρηματικότητας μέσω της Πιστοποίησης και Υποστήριξη των Επενδύσεων» το θέμα της ομιλίας του Δ. Συμβούλου, Σάββα Πελτέκη στο Συνέδριο του Economist

TUV Hellas finalΜε βασικό άξονα τη σημασία της Ποιότητας για την ενίσχυση της επιχειρηματικότητας και κατά συνέπεια των επενδύσεων σε Ελλάδα και σε ευρωπαϊκό επίπεδο, μίλησε στο Διεθνές Συνέδριο του Economist στο Βερολίνο, ο Διευθύνων Σύμβουλος του Φορέα Επιθεωρήσεων – Πιστοποιήσεων TÜV HELLAS (TÜV NORD), Σάββας Πελτέκης.

TUVHellas Peltekis3«Η Ποιότητα αποτελεί την καθοριστική παράμετρο λειτουργίας κάθε επιχείρησης και οργανισμού για την ενίσχυση της διαφάνειας, της αντικειμενικότητας και της ακεραιότητας. Εξασφαλίζει την ασφάλεια των καταναλωτών, των προϊόντων, των εγκαταστάσεων και του περιβάλλοντος. Η υιοθέτηση των προτύπων Ποιότητας αποτελεί το διαβατήριο των επιχειρήσεων τόσο στην Ελλάδα όσο και στην Ευρώπη και ο έγκυρος φορέας TÜV HELLAS (TÜV NORD), μέλος του γερμανικού TÜV NORD Group διασφαλίζει αυτό το κλειδί για τις επιχειρήσεις», δήλωσε ο Σάββας Πελτέκης. Αυτό αναδείχτηκε από τη συμμετοχή του στο διεθνές συνέδριο του Economist, το οποίο πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα, 3/12/2018, στο Βερολίνο, Reassessing Europe’s priorities, σε συνεργασία με το ΕλληνοΓερμανικό επιμελητήριο.

TUVHellas Peltekis2Η εμπειρία του Φορέα σε ευρωπαϊκά και διεθνή έργα τον καθιστά μέτοχο των εξελίξεων της σύγχρονης επιχειρηματικότητας και αρωγό στην προσπάθεια διαμόρφωσης των Ευρωπαϊκών Προτεραιοτήτων για το μέλλον. Η συμβολή μέσω της πιστοποίησης των Έργων Υποδομής, του Ελέγχου των Κτιριακών Εγκαταστάσεων, των Performance tests, των Επιθεωρήσεων για την Υγεία & Ασφάλεια, των Περιβαλλοντικών Επιθεωρήσεων αποτελεί καθοριστικό παράγοντα ευμάρειας ενός project. Η ενίσχυση των επενδύσεων στις Ανανεώσιμες Πηγές Ενέργειας μέσω των υπηρεσιών Due Diligence, της παρακολούθησης του έργου και της αξιολόγησης της προόδου είναι θεμελιώδους σημασίας για τη θετική πορεία και ολοκλήρωση τους. Η πιστοποίηση των υπηρεσιών και προϊόντων αποτελεί ένα διεθνές διαβατήριο αξιοπιστίας και μια κοινή «γλώσσα» εμπιστοσύνης στις αγορές. Όλα αυτά εξασφαλίζονται από έναν έγκυρό και με διεθνές κύρος φορέα όπως η TÜV HELLAS (TÜV NORD).

TUVHellas Peltekis1Ο κόσμος της TÜV HELLAS (TÜV NORD) με μία ματιά!

Η TÜV HELLAS (TÜV NORD) είναι Οργανισμός Επιθεώρησης, Πιστοποίησης και Εκπαίδευσης, μέλος του Γερμανικού Ομίλου TÜV NORD GROUP. Στην Ελλάδα δραστηριοποιείται από το 1987 παρέχοντας ανεξάρτητες υπηρεσίες Επιθεώρησης και Πιστοποίησης (Third Party Inspection-Certification), σε όλο το φάσμα των επιχειρήσεων, τόσο στον ιδιωτικό όσο και στον δημόσιο τομέα στους τομείς της Τεχνολογίας, της Ποιότητας, της Ασφάλειας, της Ενέργειας και του Περιβάλλοντος.

Μέχρι σήμερα έχει πιστοποιήσει περισσότερα από 10.000 Συστήματα Ποιότητας παρέχοντας πιστοποιητικά με διεθνή αναγνώριση που αποτελούν διαβατήριο εγκυρότητας στις διεθνείς αγορές. Στον τομέα των Επιθεωρήσεων συμμετέχει και καθορίζει αποφασιστικά το παρόν και μέλλον της Ποιότητας των Τεχνικών Έργων έχοντας αναλάβει την επιθεώρηση και πιστοποίηση των μεγαλύτερων έργων υποδομής της χώρας μας.

Η Διεύθυνση Πιστοποίησης Προσώπων διαθέτει πάνω από 50 διαπιστευμένα σχήματα πιστοποίησης επαγγελματιών και έχει πιστοποιήσει πάνω από 7000 επαγγελματίες προσδίδοντάς τους ανταγωνιστικό πλεονέκτημα στην αγορά εργασίας.

Διαθέτει Θυγατρικές στην Κύπρο και στην Αίγυπτο, ΙΙ Γραφεία στη Θεσσαλονίκη, στο Ηράκλειο Κρήτης και στα Ιωάννινα ΙΙ Παγκόσμια παρουσία μέσω της πιστοποίησης και επιθεώρησης έργων από την Ασία μέχρι το Μεξικό και σε όλη την Ευρώπη.

 

*Πατήστε στις φωτογραφίες για μεγέθυνση

Δείτε περισσότερα Δελτία Τύπου:  https://www.goseminars.gr/index.php/services/deltiatypou

© 2024 Digital Ideas