Μονόδρομος για την Ανταγωνιστικότητα η Πιστοποίηση Επαγγελματιών

TUV Hellas newΗ Διεύθυνση Πιστοποίησης Προσώπων της TÜV HELLAS (TÜV NORD), με περισσότερα από 75 διαπιστευμένα επαγγέλματα, αφουγκράζεται τις ανάγκες της αγοράς και εμπλουτίζει συνεχώς τις προσφερόμενες υπηρεσίες πιστοποίησης επαγγελματιών, διευρύνοντας τις αντίστοιχες ειδικότητες.

Ο Διευθυντής της Διεύθυνσης, κ. Bιργίνιος Βουδούρης, αναφέρει ότι: 

«Το 2018 ο Φορέας μας υλοποίησε εξετάσεις πιστοποίησης επαγγελματιών σε περισσότερα από 13.000 άτομα, σε όλη την Ελλάδα, κυρίως στους τομείς των Πωλήσεων, του Εμπορίου, των Logistics και της Πληροφορικής (ICT), δίνοντας τη δυνατότητα στο εργατικό δυναμικό να αποκτήσει εργασιακή ταυτότητα, ανταγωνιστικό πλεονέκτημα και γιατί όχι… εμπιστοσύνη στις γνώσεις και δεξιότητες που απέκτησε. 3000 ώρες εξέτασης και 15 νέα διαπιστευμένα Σχήματα Πιστοποίησης είναι ο περσινός απολογισμός μας και φυσικά στοχεύουμε ακόμα ψηλότερα.

TUVHellas anthropoiΣτρατηγικής σημασίας βεβαίως, είναι οι συνεργασίες του Φορέα μας με την 3Μ Hellas (Science of Safety Experts) και την Knauf Γυψοποιϊα (τεχνίτες θερμοπρόσοψης και ξηράς δόμησης), ενώ αμείωτο παραμένει το ενδιαφέρον των επαγγελματιών στα σχήματα πιστοποίησης για Μη Καταστροφικούς Ελέγχους (NDTs) και Υπευθύνους Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων (DPOs). Στα παραπάνω σχήματα εξετάσθηκαν 500 και πλέον ενδιαφερόμενοι, με δείκτη επιτυχίας που αγγίζει το 80%. Το ποσοστό αυτό καταδεικνύει την προστιθέμενη αξία του πιστοποιητικού της TÜV HELLAS (TÜV NORD) και το υψηλό επίπεδο γνώσεων και δεξιοτήτων των συμμετεχόντων».

Περισσότερες πληροφορίες αναφορικά με το πλαίσιο πιστοποίησης επαγγελματιών, τις απαιτήσεις κάθε ειδικότητας και την αίτηση πιστοποίησης, μπορείτε να βρείτε εδώ
https://www.tuv-nord.com/gr/el/pistopoiisi/pistopoiisi-prosopon/

 

*Πατήστε στη φωτογραφία για μεγέθυνση

Δείτε περισσότερα Δελτία Τύπου: https://www.goseminars.gr/index.php/services/deltiatypou

Εγγραφή στο Newsletter

© 2023 Digital Ideas