Σειρά σεμιναρίων Risk & Crisis Management

TUV Hellas newΗ TÜV HELLAS έχει προγραμματίσει για εσάς, μία σειρά σεμιναρίων/ συναντήσεων, τόσο στο RISK όσο και στο CRISIS MANAGEMENT, τα οποία απευθύνονται σε όλο το φάσμα στελεχών επιχειρήσεων και είναι ειδικά σχεδιασμένα ώστε να καλύπτουν τις εξειδικευμένες ανάγκες σας.

 

RiskManagement0519 

Δηλώστε συμμετοχή και Εξασφαλίστε άμεσα τη θέση σας

Δείτε εδώ το Αναλυτικό Πρόγραμμα Σεμιναρίων B’ Τετραμήνου 2019

Πληροφορίες για συμμετέχοντες

·      Αποστολή των αιτήσεων, το αργότερο μία (1) εβδομάδα πριν την έναρξη κάθε σεμιναρίου. Την αίτηση θα τη βρείτε εδώ.

·      Το κόστος συμμετοχής όλων των σεμιναρίων μπορεί να καλυφθεί από τον λογαριασμό ΛΑΕΚ του ΟΑΕΔ (0,24%) (Site: http://laek.oaed.gr/) και η τελική ημερομηνία ηλεκτρονικής κατάθεσης είναι 5 εργάσιμες ημέρες πριν την έναρξη κάθε σεμιναρίου. Η διαδικασία ηλεκτρονικής υποβολής στο ΛΑΕΚ γίνεται με αποκλειστική σας ευθύνη και την παροχή κάθε βοήθειας από τη Δ/νση Εκπαίδευσης της  TÜVHELLAS.

·   Παρέχονται ειδικές τιμές σε ορισμένες κατηγορίες συμμετεχόντων (π.χ. εταιρίες που έχουν πιστοποιητικά από TÜVHELLAS και πολλαπλές συμμετοχές από την ίδια εταιρία, φοιτητές κ.λ.π.)

·      Η αποπληρωμή των σεμιναρίων γίνεται μετά το πέρας αυτών, και οπωσδήποτε πριν την έκδοση πιστοποιητικών ή/ και βεβαιώσεων παρακολούθησης, με κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό (εντός 30 ημερών από την ημερομηνία έκδοσης του τιμολογίου), όπως θα αναφέρεται πάνω στην απόδειξη ή το τιμολόγιο που θα σας εκδοθεί. 

·      Απαλλαγή από ΦΠΑ Ν. 2859/2000 άρθρο 22 παρ. 1

·      Η  TÜV  HELLAS διατηρεί το δικαίωμα για αναβολή ή ακύρωση καθώς και για την αλλαγή του τόπου διεξαγωγής των σεμιναρίων και των εισηγητών. Τα σεμινάρια διεξάγονται μόνο όταν υπάρχει ο απαιτούμενος αριθμός συμμετοχών και επιβεβαιώνονται ή ακυρώνονται μία εβδομάδα πριν την έναρξή τους.

Πέραν των ανωτέρω σεμιναρίων τα οποία μπορούν να καλυφθούν και ενδοεπιχειρησιακά, υπάρχει η δυνατότητα σχεδίασης και υλοποίησης εξειδικευμένων σεμιναρίων για την κάλυψη των αναγκών σας και σε χρονοδιάγραμμα που εξυπηρετεί τη δική σας εταιρεία.

Σας περιμένουμε να σας καλωσορίσουμε στα γραφεία μας, ώστε να διερευνήσουμε τα πιθανά πεδία συνεργασίας μας.

Για περισσότερες πληροφορίες παρακαλούμε επικοινωνήστε:

Αθήνα: κα Σοφία Γεωργαλή, τηλ.: 215-2157470, fax: 210-6528025, e-mail: training@tuvhellas.gr

Θεσσαλονίκη: κα  Αγγελική Κούκουρα,  τηλ.: 2310-428498, fax: 2310-428458, e-mail:npapa@tuv-nord.com


Εάν δεν επιθυμείτε να λαμβάνετε σχετικά ενημερωτικά e-mails παρακαλούμε ζητήστε τη διαγραφή της διεύθυνσης του ηλεκτρονικού σας ταχυδρομείου στέλνοντας μας e-mail στη διεύθυνση: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. Σας ζητούμε συγνώμη για την ενόχληση.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Δείτε περισσότερα Δελτία Τύπου:  http://www.goseminars.gr/index.php/services/deltiatypou