Η TÜV HELLAS (TÜV NORD) πιστοποιεί το πολυαναμενόμενο Wave Water Park στο Coventry του Ηνωμένου Βασιλείου

TUV Hellas newΜία ακόμη σημαντική επίτευξη έρχεται να προστεθεί σε αυτές του Φορέα Επιθεωρήσεων – Πιστοποιήσεων TÜV HELLAS (TÜV NORD). Αυτή τη φορά ο φορέας μας ανέλαβε και ολοκλήρωσε με μεγάλη επιτυχία την επιθεώρηση και την πιστοποίηση του The Wave Coventry, του πιο πρόσφατου κλειστού waterpark του Ηνωμένου Βασιλείου στο κέντρο του Coventry. Μετά από αρκετούς μήνες αναμονής και χάρη στην εξειδίκευση των επιθεωρητών της TÜV HELLAS (TÜV NORD), το εντυπωσιακό αυτό waterpark θα ανοίξει τελικά τις πόρτες του στο κοινό στις 21 Οκτωβρίου.

Συγκεκριμένα, ο Φορέας μας ανέλαβε και ολοκλήρωσε με επιτυχία την πιστοποίηση της εγκατάστασης των 6 μεγάλων νεροτσουληθρών της POLIN Waterparks εκτελώντας με μεγάλη αφοσίωση, τελικούς ελέγχους, μετρήσεις και δοκιμές για την ασφαλή τους χρήση, αποδεικνύοντας τη μεγάλη εμπειρία και εξειδίκευση του στην παγκόσμια αγορά.

Να σημειωθεί ότι οι σουίτες γυμναστηρίου και spa του πάρκου είχαν ήδη ανοίξει νωρίτερα τον Ιούλιο, παρόλα αυτά οι κάτοικοι του Coventry έπρεπε να περιμένουν με αδημονία προκειμένου να δοκιμάσουν τις καινούργιες αυτές νεροτσουλήθρες και να βιώσουν τον ενθουσιασμό της υδάτινης περιπέτειας. Έτσι λοιπόν, από τις 21 Οκτωβρίου, το νέο αυτό waterpark θα προσφέρει ένα συνδυασμό ταχύτητας και δυνατών συγκινήσεων, παρέχοντας ταυτόχρονα ήσυχα σημεία χαλάρωσης για μικρούς και μεγάλους.

Όπως δήλωσε και ο George Duggins, Leader του Δημοτικού Συμβουλίου του Coventry, «Είμαστε ιδιαίτερα ευτυχείς που τελικά πρόκειται να ανοίξουμε το The Wave Waterpark. Και αυτό γιατί σε περιόδους λιτότητας, αποφασίσαμε να επενδύσουμε πάνω από 30 εκατομμύρια λίρες στο συγκεκριμένο project, μία τόσο μεγάλη επένδυση στον αθλητισμό και τη σωματική άσκηση, που υπογραμμίζουν τη δέσμευσή μας να διατηρήσουμε τους κατοίκους του Coventry δραστήριους.»

Είναι φανερό πως αυτή η σημαντική πιστοποίηση επικύρωσε το γεγονός πως η εμπειρία των Ελλήνων επιθεωρητών της TÜV HELLAS (TÜV NORD) μεταφέρεται με επιτυχία παγκοσμίως!

150 Χρόνια TÜV NORD, 150 Χρόνια Passion for Safety!
Το 2019 συμπληρώνονται 150 Χρόνια από την ίδρυση του TÜV NORD. Μέσα στα χρόνια, το TÜV NORD GROUP συνεχώς εξελίσσεται, ανοίγοντας νέους τομείς υπηρεσιών και διευρύνοντας την τεχνογνωσία του και την παρουσία του σε νέες αγορές. Παρ’ όλα αυτά ένα πράγμα παραμένει σταθερό, οι στόχοι μας: Καινοτομία, Διεθνής Παρουσία και Ψηφιοποίηση.

Ο κόσμος της TÜV HELLAS (TÜV NORD) με μία ματιά!

Η TÜV HELLAS (TÜV NORD) είναι Οργανισμός Επιθεώρησης, Πιστοποίησης και Εκπαίδευσης, μέλος του Γερμανικού Ομίλου TÜV NORD GROUP. Στην Ελλάδα δραστηριοποιείται από το 1987 παρέχοντας ανεξάρτητες υπηρεσίες Επιθεώρησης και Πιστοποίησης (Third Party Inspection-Certification), σε όλο το φάσμα των επιχειρήσεων, τόσο στον ιδιωτικό όσο και στον δημόσιο τομέα στους τομείς της Τεχνολογίας, της Ποιότητας, της Ασφάλειας, της Ενέργειας και του Περιβάλλοντος. Μέχρι σήμερα έχει πιστοποιήσει περισσότερα από 10.000 Συστήματα Ποιότητας παρέχοντας πιστοποιητικά με διεθνή αναγνώριση που αποτελούν διαβατήριο εγκυρότητας στις διεθνείς αγορές. Στον τομέα των Επιθεωρήσεων συμμετέχει και καθορίζει αποφασιστικά το παρόν και μέλλον της Ποιότητας των Τεχνικών Έργων έχοντας αναλάβει την επιθεώρηση και πιστοποίηση των μεγαλύτερων έργων υποδομής της χώρας μας. Η Διεύθυνση Πιστοποίησης Προσώπων διαθέτει πάνω από 50 διαπιστευμένα σχήματα πιστοποίησης επαγγελματιών και έχει πιστοποιήσει πάνω από 7000 επαγγελματίες προσδίδοντάς τους ανταγωνιστικό πλεονέκτημα στην αγορά εργασίας.

Διαθέτει Θυγατρικές στην Κύπρο και στην Αίγυπτο, ΙΙ Γραφεία στη Θεσσαλονίκη, στο Ηράκλειο Κρήτης και στα Ιωάννινα ΙΙ, Παγκόσμια παρουσία μέσω της πιστοποίησης και επιθεώρησης έργων από την Ασία μέχρι το Μεξικό και σε όλη την Ευρώπη.

 

Δείτε περισσότερα Δελτία Τύπου:  http://www.goseminars.gr/index.php/services/deltiatypou