Ολοκληρώθηκε με επιτυχία το ετήσιο Management Conference του TÜV NORD Group για πρώτη φορά στην Αθήνα

TUV Hellas finalΜε ιδιαίτερη επιτυχία ολοκληρώθηκε για πρώτη φορά στην Αθήνα, το ετήσιο Management Conference του TÜV NORD Group. Το συνέδριο έλαβε χώρα στις 4-6 Δεκεμβρίου 2019 και συνέπεσε χρονικά με τον εορτασμό των 150 χρόνων από την ίδρυση του γερμανικού TÜV NORD Group, το οποίο έχει παρουσία σε περισσότερες από 100 χώρες σε όλο τον κόσμο, διαθέτει περισσότερες από 150 θυγατρικές εταιρίες, 14.000 και πλέον εξειδικευμένους επιθεωρητές και ετήσιο τζίρο € 1.3 δις. Το γεγονός ότι η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στην Αθήνα αποτελεί ιδιαίτερη τιμή για την ελληνική εταιρεία TÜV HELLAS (TÜV NORD), η οποία δραστηριοποιείται στην Ελλάδα εδώ και 32 χρόνια και είναι market leader στον τομέα της, τα τελευταία 20 χρόνια.

TUVHellas Conference1219cΤην εκδήλωση τίμησε με την παρουσία του ο Υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων κ. Άδωνις Γεωργιάδης, ο οποίος εκθείασε το έργο του Ομίλου TÜV NORD και ιδιαίτερα την πορεία της TÜV HELLAS στην Ελλάδα, μίλησε για την ελληνογερμανική συνεργασία και αναφέρθηκε στα μέτρα οικοδόμησης σταθερής ανάπτυξης στη χώρα.

TUVHellas Conference1219aΟ Πρόεδρος του Ομίλου TÜV NORD, Dr. Dirk Stenkamp, δήλωσε ευτυχής για την πραγματοποίηση του Συνεδρίου στην Αθήνα, που αποτελεί λίκνο του ευρωπαϊκού πολιτισμού, θέλοντας με αυτόν τον τρόπο να δείξει τον σεβασμό του στην αρχαία Ελληνική ιστορία και να τιμήσει την ισχυρή παρουσία του TÜV NORD στην Ελλάδα, μέσω της TÜV HELLAS, αποδεικνύοντας με αυτόν τον τρόπο, έμπρακτα, την εμπιστοσύνη του στις ελληνικές δυνάμεις. Ο Dr. Dirk Stenkamp εκτίμησε την ανάπτυξη της TÜV HELLAS μέσα στην κρίση, επισημαίνοντας την αύξηση πωλήσεων κατά 50% και της κερδοφορίας κατά 10%.

TUVHellas Conference1219bΟ Διευθύνων Σύμβουλος της TÜV HELLAS και Executive Vice President Process Technology του TÜV NORD Industrial Services, κ. Σάββας Πελτέκης, τόνισε ότι αποτελεί ιδιαίτερη τιμή η διοργάνωση του Συνεδρίου στην Ελλάδα και υποσχέθηκε ότι η Διοίκηση και τα Στελέχη της TÜV HELLAS θα κάνουν το καλύτερο δυνατό για την περαιτέρω εξέλιξη και ανάπτυξη της εταιρείας τα επόμενα χρόνια, τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό.

TUVHellas Conference1219dΧαιρετισμό απηύθυναν ο Πρόεδρος του ΣΕΤΕ κος Γιάννης Ρέτσος καθώς και ο Αντιπρόεδρος του Ελληνογερμανικού Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου κ. Δημήτρης Γκατσώνης.

Στην εκδήλωση παρέστησαν 142 Διευθυντικά Στελέχη από τη Γερμανία και όλο τον κόσμο, εκπροσωπώντας τη μητρική εταιρία καθώς και τις μεγάλες θυγατρικές της.

Ο κόσμος της TÜV HELLAS (TÜV NORD) με μία ματιά!

TUVHellas Conference1219eΗ TÜV HELLAS (TÜV NORD) είναι Οργανισμός Επιθεώρησης, Πιστοποίησης και Εκπαίδευσης, μέλος του Γερμανικού Ομίλου TÜV NORD GROUP. Στην Ελλάδα δραστηριοποιείται από το 1987 παρέχοντας ανεξάρτητες υπηρεσίες Επιθεώρησης και Πιστοποίησης (Third Party Inspection-Certification), σε όλο το φάσμα των επιχειρήσεων, τόσο στον ιδιωτικό όσο και στον δημόσιο τομέα στους τομείς της Τεχνολογίας, της Ποιότητας, της Ασφάλειας, της Ενέργειας και του Περιβάλλοντος. Μέχρι σήμερα έχει πιστοποιήσει περισσότερα από 10.000 Συστήματα Ποιότητας παρέχοντας πιστοποιητικά με διεθνή αναγνώριση που αποτελούν διαβατήριο εγκυρότητας στις διεθνείς αγορές. Στον τομέα των Επιθεωρήσεων συμμετέχει και καθορίζει αποφασιστικά το παρόν και μέλλον της Ποιότητας των Τεχνικών Έργων έχοντας αναλάβει την επιθεώρηση και πιστοποίηση των μεγαλύτερων έργων υποδομής της χώρας μας. Η Διεύθυνση Πιστοποίησης Προσώπων διαθέτει πάνω από 50 διαπιστευμένα σχήματα πιστοποίησης επαγγελματιών και έχει πιστοποιήσει πάνω από 7000 επαγγελματίες προσδίδοντάς τους ανταγωνιστικό πλεονέκτημα στην αγορά εργασίας.

Διαθέτει Θυγατρικές στην Κύπρο και στην Αίγυπτο, ΙΙ Γραφεία στη Θεσσαλονίκη, στο Ηράκλειο Κρήτης και στα Ιωάννινα ΙΙ, Παγκόσμια παρουσία μέσω της πιστοποίησης και επιθεώρησης έργων από την Ασία μέχρι το Μεξικό και σε όλη την Ευρώπη.

Φωτογραφίες:
Φωτογραφία 1: Από αριστερά, κκ Γ.Κεχριμπάρης, Dirk Stenkamp, Άδωνις Γεωργιάδης, Σάββας Πελτέκης
Φωτογραφία 2: Από αριστερά, κκ Dirk Stenkamp, Δημήτρης Γκατσώνης, Σάββας Πελτέκης
Φωτογραφία 3: Από αριστερά, κκ Dirk Stenkamp, Γιάννης Ρέτσος, Σάββας Πελτέκης
Φωτογραφία 4: TUV NORD Management Meeting
Φωτογραφία 5: TUV NORD Management Meeting

 

*Πατήστε στις φωτογραφίες για μεγέθυνση

Δείτε περισσότερα Δελτία Τύπου: https://www.goseminars.gr/index.php/services/deltiatypou

© 2023 Digital Ideas