Διαδικτυακή συζήτηση από την TÜV HELLAS (TÜV NORD): «Η τεχνολογία στην υπηρεσία της Πιστοποίησης στην μετά COVID-19 εποχή»

TUVHellas2020Τις επιπτώσεις της πανδημίας του κορονοϊού στην τεχνολογική έρευνα αλλά και τις αλλαγές που φέρνει η πανδημία στον κλάδο της πιστοποίησης θα αναδείξει η ανοικτή διαδικτυακή συζήτηση με θέμα «Η τεχνολογία στην υπηρεσία της Πιστοποίησης στην μετά COVID-19 εποχή» που διοργανώνει η TÜV HELLAS (TÜV NORD).

TUVHellasCovid070520Στη συζήτηση, που θα διεξαχθεί την Πέμπτη 7 Μαΐου στις 16:00- 17:00, συμμετέχουν διεθνούς κύρους Καθηγητές ΑΕΙ από τα μεγαλύτερα ακαδημαϊκά και τεχνολογικά ιδρύματα της χώρας:

Ιωάννης Αντωνιάδης
Καθηγητής Σχολής Μηχανολόγων Μηχανικών, ΕΜΠ
Διευθυντής Εργαστηρίου Δυναμικής και Κατασκευών
Αντικείμενο παρέμβασης: Τα ψηφιακά δίδυμα- digital twins και ο ρόλος τους στη σύγχρονη τεχνολογία.

Βασίλειος Δεδούσης, Καθηγητής Πανεπιστημίου Πειραιώς
Πρόεδρος Τμήματος Βιομηχανικής Διοίκησης & Τεχνολογίας και Διευθυντής Εργαστηρίου Σύγχρονων Τεχνολογιών Παραγωγής & Ελέγχου.
Αντικείμενο παρέμβασης: Η προσθετική κατασκευή/ τριδιάστατη εκτύπωση στη σύγχρονη πραγματικότητα.

Ευάγγελος Παπαδόπουλος, Καθηγητής Μηχανολόγων Μηχανικών, ΕΜΠ
Διευθυντής Τομέα Μηχανολογικών Κατασκευών & Αυτομάτου Ελέγχου.
Αντικείμενο παρέμβασης: Τηλερομποτική, αυτόνομα ρομποτικά συστήματα, και Τεχνητή Νοημοσύνη.

Ιωάννης Ψαρράς, Καθηγητής Σχολής Ηλεκτρολόγων Μηχανικών και Μηχανικών Υπολογιστών ΕΜΠ και Διευθυντής Εργαστηρίου Συστημάτων Αποφάσεων και Διοίκησης.
Αντικείμενο παρέμβασης: Συστήματα Αποφάσεων για την προώθηση της Ενεργειακής Αποδοτικότητας και την Αντιμετώπιση της Κλιματικής Αλλαγής

Σάββας Πελτέκης, Διευθύνων Σύμβουλος TÜV HELLAS (TÜV NORD)
Executive Vice President Process Technology TÜV NORD Industrial Services.
Αντικείμενο παρέμβασης: Οι καινοτόμες μέθοδοι στην Πιστοποίηση.

Τη συζήτηση συντονίζει ο κ. Δημήτρης Πεφάνης, δημοσιογράφος, διευθυντής της οικονομικής ιστοσελίδας insider.gr

Σκοπός της διαδικτυακής συζήτησης είναι η έγκυρη πληροφόρηση των στελεχών του κλάδου, αλλά και όλων των ενδιαφερόμενων για τις εξελίξεις στην τεχνολογική έρευνα και ειδικότερα στον κλάδο της πιστοποίησης, ως απόρροια της υγειονομικής κρίσης.
Η εν λόγω πρωτοβουλία εντάσσεται σε μια σειρά από δράσεις που έχει αναλάβει ο Φορέας μας με το βλέμμα στο μέλλον, όχι μόνο για να εκπαιδεύσει και να βοηθήσει τους συνεργάτες και πελάτες του αλλά και για να οδηγήσει τις εξελίξεις που αφορούν στην τεχνολογία και στην καινοτομία, τόσο στον κλάδο της πιστοποίησης όσο και στην επιχειρηματικότητα γενικότερα.

Για να παρακολουθήσετε τη συζήτηση, μπορείτε να δηλώσετε τη συμμετοχή σας εδώ: https://bit.ly/3aHPc1L

Λίγα λόγια για την TÜV HELLAS (TÜV NORD)
Η TÜV HELLAS (TÜV NORD) είναι Οργανισμός Επιθεώρησης, Πιστοποίησης και Εκπαίδευσης, μέλος του Γερμανικού Ομίλου TÜV NORD GROUP. Στην Ελλάδα δραστηριοποιείται από το 1987, παρέχοντας ανεξάρτητες υπηρεσίες Επιθεώρησης και Πιστοποίησης (Third Party Inspection-Certification) σε όλο το φάσμα των επιχειρήσεων, τόσο στον ιδιωτικό όσο και στο δημόσιο τομέα, στους τομείς της Τεχνολογίας, της Ποιότητας, της Ασφάλειας, της Ενέργειας και του Περιβάλλοντος. Μέχρι σήμερα έχει πιστοποιήσει περισσότερα από 10.000 Συστήματα Ποιότητας και παρέχει πιστοποιητικά με διεθνή αναγνώριση που αποτελούν διαβατήριο εγκυρότητας στις διεθνείς αγορές. Στον τομέα των Επιθεωρήσεων συμμετέχει και καθορίζει αποφασιστικά το παρόν και μέλλον της Ποιότητας των Τεχνικών Έργων, έχοντας αναλάβει την επιθεώρηση και πιστοποίηση των μεγαλύτερων έργων υποδομής της χώρας μας.
Η TÜV HELLAS (TÜV NORD) διαθέτει γραφεία στη Θεσσαλονίκη, στο Ηράκλειο Κρήτης και στα Ιωάννινα, θυγατρικές εταιρείες στην Κύπρο και στην Αίγυπτο και παγκόσμια παρουσία μέσω της πιστοποίησης και επιθεώρησης έργων ανά την υφήλιο.

 

*Πατήστε στη φωτογραφία για μεγέθυνση 

Δείτε περισσότερα Δελτία Τύπου:  https://www.goseminars.gr/index.php/services/deltiatypou

© 2023 Digital Ideas