Fidelio PMS 8 Σύγχρονο Διεθνές Πρόγραμμα Διαχείρισης Ξενοδοχειακών Εφαρμογών και Κρατήσεων

EtoileΣκοπός του σεμιναρίου είναι να εξοικειωθούν ξενοδοχειακοί υπάλληλοι και σπουδαστές με ένα από τα σημαντικότερα προγράμματα διαχείρισης ξενοδοχείων της τουριστικής αγοράς, το FIDELIO PMS της εταιρίας ORACLE, της μεγαλύτερης παγκόσμια εταιρίας πληροφορικής μετά την google και την apple. Παρότι ως αντικείμενο κρίνεται απαραίτητο για την πρόσληψη στους μεγαλύτερους Ξενοδοχειακούς Ομίλους εντός και εκτός Ελλάδος (βλ. ενδεικτικά https://www.eurotel.gr/clients2.aspx), δεν διδάσκεται στις εγκύκλιες μεταδευτεροβάθμιες σπουδές ΙΕΚ, ούτε και στην ανώτατη εκπαίδευση.

Μέσα από λεπτομερή ανάλυση όλων των δυνατοτήτων του προγράμματος θα επιτευχθεί ο στόχος που είναι να δοθεί στους σπουδαστές μια γενικότερη αντίληψη του συνόλου των λειτουργιών του προγράμματος αλλά και μια εμπεριστατωμένη εκπαίδευση των συγκεκριμένων λειτουργιών που αναφέρονται στα τμήματα της Υποδοχής, των Κρατήσεων, του Ταμείου, του Θυρωρείου (Concierge), του Τηλεφωνικού Κέντρου, της Οροφοκομίας και της Συντήρησης. Θα δοθεί ιδιαίτερο βάρος στα reports που υπάρχουν στο πρόγραμμα και υποστηρίζουν τους χρήστες σε επίπεδο καθημερινής λειτουργίας αλλά και σε επίπεδο στρατηγικού σχεδιασμού. Ως αποτέλεσμα του μαθήματος, οι σπουδαστές θα αποκτήσουν τη γνώση για να στελεχώσουν επάξια οποιοδήποτε ξενοδοχείο χρησιμοποιεί FIDELIO PMS, μεγιστοποιώντας τα οφέλη από τη χρήση του.

Πιστοποίηση: Δίδεται Βεβαίωση (Certificate of Attendance) από τη Σχολή υπογεγραμμένη και από τον εισηγητή.

Μαθησιακοί Στόχοι:
Μετά το πέρας του μαθήματος οι συμμετέχοντες θα είναι σε θέση να χρησιμοποιούν το πρόγραμμα με ευχέρεια στους παρακάτω τομείς:

  • Δημιουργία & Διαχείριση Πελατολογίου
  • Δημιουργία, Αναζήτηση και Διόρθωση Κρατήσεων
  • Allocation δωματίων σε κρατήσεις, Άφιξη πελάτη
  • Αναχώρηση πελάτη, Έκδοση λογαριασμού, Διόρθωση
  • Καθαρισμός δωματίων, εισαγωγή βλαβών και αναγκών συντήρησης
  • Έκδοση αναφορών από το πρόγραμμα, Έλεγχος
  • Χρήση Συγκεντρωτικών Μασκών για την καθημερινή λειτουργία του προγράμματος

Εκπαιδευτικό Υλικό:
Το τρέχον και επικαιροποιημένο Fidelio Version 8 Manual, handouts καθηγητή, υλικό στο mail σπουδαστών.

Ομάδα-Στόχος:
Σπουδαστές και επαγγελματίες με στοιχειώδη εργασιακή εμπειρία σε ρεσεψιόν ξενοδοχείου ή γενικότερα front desk, και σπουδαστές ΙΕΚ που έχουν περατώσει το α’ εξάμηνο σπουδών, Συνίσταται στοιχειώδης γνώση ορολογίας, οργανογράμματος και καθηκοντολογίου ξενοδοχείου.

Προϋποθέσεις:
Οι συμμετέχοντες θα πρέπει να έχουν:

  • Στοιχειώδης γνώσεις αγγλικών. Τα προγράμματα είναι διεθνή, έχουν μόνο αγγλικές ορολογίες, αλλά δίδεται υλικό και οδηγίες στα ελληνικά.
  • Στοιχειώδης γνώσεις χρήσης υπολογιστών, όχι απαραίτητα πιστοποιήσεις.
  • Στοιχειώδη γνώση οργανογράμματος και καθηκοντολογίου ξενοδοχείων, μέσω σπουδών ή μικρής εμπειρίας.

Τρόπος Διδασκαλίας- Εξέταση:
Ατομικός υπολογιστής με ημερήσια και in progress projects, με διαδικτυακή παρακολούθηση της σταδιακής προόδου ατομικά ανά επιμορφούμενο. Στην καταληκτική συνάντηση θα γίνει διαδικτυακό τεστ αυτοαξιολόγησης και συνολικό feedback από τον εισηγητή.

ΕΙΣΗΓΗΤΗΣ:
ΘΕΟΔΩΡΟΣ ΜΠΑΣΑΝΤΗΣ (MSc Τουριστικών Σπουδών, FIDELIO SENIOR TRAINER με πολυετή εμπειρία στην εκπαίδευση ξενοδοχειακών στελεχών μεγάλων Ομίλων)

Πρόγραμμα:
9 τρίωρες συναντήσεις (27 ώρες). Ημερομηνίες: Νοε: 16,30, Δεκ: 1, 2, 8, 9, 14, 15, 21.
Παρασκευή/ Πέμπτη 18.00-21.00, Σάββατο 10.00-13.00.

Στοιχεία σεμιναρίου

Έναρξη 16-11-2017 18:00
Λήξη 21-12-2017 21:00
Χωρητικότητα 10
Τιμή ατόμου Κατόπιν επικοινωνίας
Διοργανωτής Ι.Ι.Ε.Κ. Etoile by Les Chefs
Εισηγητής ΘΕΟΔΩΡΟΣ ΜΠΑΣΑΝΤΗΣ
Τόπος διεξαγωγής I.I.E.K. Etoile by les Chefs (Κε.Δι.Βι.Μ.2)
Πόλη Αθήνα
Μοιραστείτε αυτό το σεμινάριο:
© 2024 Digital Ideas