ΣΥΓΧΡΟΝΟ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑΚΩΝ ΕΦΑΡΜΟΓΩΝ ΚΑΙ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ-FIDELIO

Etoile

Σκοπός του σεμιναρίου είναι να εξοικειωθούν ξενοδοχειακοί υπάλληλοι και σπουδαστές με ένα από τα σημαντικότερα προγράμματα διαχείρισης ξενοδοχείων της τουριστικής αγοράς, το FIDELIO PMS της εταιρίας ORACLE. Παρότι ως αντικείμενο κρίνεται απαραίτητο για την πρόσληψη στους μεγαλύτερους Ξενοδοχειακούς Ομίλους εντός και εκτός Ελλάδος, δεν διδάσκεται στις εγκύκλιες μεταδευτεροβάθμιες σπουδές ΙΕΚ, ούτε και στην ανώτατη εκπαίδευση.

Μέσα από λεπτομερή ανάλυση όλων των δυνατοτήτων του προγράμματος θα επιτευχθεί ο στόχος, που είναι να δοθεί στους σπουδαστές μια γενικότερη αντίληψη του συνόλου των λειτουργιών του προγράμματος αλλά και μια εμπεριστατωμένη εκπαίδευση των συγκεκριμένων λειτουργιών που αναφέρονται στα τμήματα της Υποδοχής, των Κρατήσεων, του Ταμείου, του Θυρωρείου (Concierge), του Τηλεφωνικού Κέντρου, της Οροφοκομίας και της Συντήρησης. Θα δοθεί ιδιαίτερο βάρος στα reports που υπάρχουν στο πρόγραμμα και υποστηρίζουν τους χρήστες σε επίπεδο καθημερινής λειτουργίας αλλά και σε επίπεδο στρατηγικού σχεδιασμού. Ως αποτέλεσμα του μαθήματος, οι σπουδαστές θα αποκτήσουν τη γνώση για να στελεχώσουν επάξια οποιοδήποτε ξενοδοχείο χρησιμοποιεί FIDELIO PMS, μεγιστοποιώντας τα οφέλη από τη χρήση του.

Το Fidelio είναι το πρώτο Central Reservation System στην αγορά καθώς μπορεί να συνδέσει διάφορα ξενοδοχεία, και μέσω ψηφιακών εργαλείων επιτρέπει την ανταλλαγή και το συγχρονισμό των σχεδιαγραμμάτων φιλοξενουμένων, των μεμονωμένων επιφυλάξεων καθώς επίσης και των ελέγχων διαθεσιμότητας στα συνδεδεμένα ξενοδοχεία και σε πραγματικό χρόνο. Παράγει επίσης τις κοινές στατιστικές.

Τόπος διεξαγωγής: Ηλία Ηλιού 81, Αθήνα, Νέος Κόσμος, 11744

Στοιχεία σεμιναρίου

Έναρξη 13-11-2019 18:00
Λήξη 20-12-2019 21:00
Χωρητικότητα Απεριόριστο
Τιμή ατόμου Κατόπιν επικοινωνίας
Διοργανωτής Ι.Ι.Ε.Κ. Etoile by Les Chefs
Τόπος διεξαγωγής I.I.E.K. Etoile by les Chefs (Κε.Δι.Βι.Μ.2)
Πόλη Αθήνα
Μοιραστείτε αυτό το σεμινάριο:
© 2024 Digital Ideas