H TΕΧΝΗ ΣΤΟ BAR: SEASON1

Etoile

Η δημιουργικότητα, η καινοτομία και πρωτίστως η συνεχής εκπαίδευση είναι πλέον απαραίτητα για τον bartender που θέλει να βρίσκεται στην πρώτη γραμμή. Μέσα απο εργαστηριακά μαθήματα συνολικής διάρκειας 30 ωρών που θα λάβουν χώρα στις άριστα εξοπλισμένες εγκαταστάσεις της Etoile, το Σεμινάριο υπόσχεται να σας μεταμορφώσει από αρχάριους σε άρτια εκπαιδευμένους bartenders που μπορούν να τρέξουν με αυτοπεποίθηση ένα κατάμεστο cocktail bar, με διεθνείς προδιαγραφές.

To Σεμινάριο «Η Τέχνη του Bar: Season 1» απευθύνεται όχι μόνο σε νέους που θέλουν να ξεκινήσουν μια συναρπαστική καριέρα, αλλά και σε λάτρεις του αντικειμένου, σε bartenders που εργάζονται ήδη και αναζητούν οργανωμένη και σε βάθος γνώση του αντικειμένου, ιδιοκτήτες bar και γενικότερα υπαλλήλους στον τομέα Food & Beverage.

  • Γνώρισε όλη την γκάμα του Bar και των λειτουργιών του
  • Απέκτησε δεξιότητες στην κατηγοριοποίηση των ποτών και των εργαλείων τους, σε τεχνικές ανάμειξης, τεχνικές αξιοποίησης homemade προϊόντων κ.α.
  • Μάθε να παρασκευάζεις περισσότερες από 20 κλασικές συνταγές coctails
  • Γνώρισε στις αρχές γευσιγνωσίας σε καθαρά spirits, ενισχυμένους οίνους και μπύρες
  • Ενημερώσου για τα cocktail trends ανά τον κόσμο και τις τελευταίες τάσεις στο χώρο
  • Εμπλούτισε το δίκτυο επαγγελματικών γνωριμιών σου

Ο εισηγητής του Σεμιναρίου Θανάσης Παπαδόπουλος έχει να επιδείξει πολυετή εμπειρία στο Bartending και μια σειρά απο συνεργασίες με τις μεγαλύτερες επιχειρήσεις του κλάδου όπως το Athenaeum Intercontinental Athens και το Athens Regency Casino Mont Parnes.

Τόπος διεξαγωγής: Ηλία Ηλιού 81, Αθήνα, Νέος Κόσμος, 11744

Στοιχεία σεμιναρίου

Έναρξη 13-11-2019 12:00
Λήξη 04-12-2019 17:00
Χωρητικότητα Απεριόριστο
Τιμή ατόμου Κατόπιν επικοινωνίας
Διοργανωτής Ι.Ι.Ε.Κ. Etoile by Les Chefs
Τόπος διεξαγωγής I.I.E.K. Etoile by les Chefs (Κε.Δι.Βι.Μ.2)
Πόλη Αθήνα
Μοιραστείτε αυτό το σεμινάριο:
© 2024 Digital Ideas