ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΚΑΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΟΥ

Etoile

Ο κλάδος της μαζικής εστίασης είναι σήμερα από τους πιο δυναμικούς και απαιτητικούς κλάδους της αγοράς. Η σωστή διοίκηση, οργάνωση και η λειτουργία ενός εστιατορίου δεν είναι εύκολη υπόθεση καθώς προϋποθέτει αποφάσεις και δεξιότητες που έχουν στη βάση τους καλή γνώση συνόλου παραμέτρων και αρχών. Το Σεμινάριο «Οργάνωση και Διοίκηση Εστιατορίου» είναι απαραίτητο για όσους περιμένουν αποτελεσματικότητα στο ρόλο τους ως Restaurant Manager, δικτύωση στον χώρο ή απλά επιτυχία στα σχέδια τους.

Που απευθύνεται
Είτε θέλεις να είσαι ο Restaurant Manager είτε να στήσεις το δικό σου εστιατόριο, είσαι στο σωστό μέρος. Το Σεμινάριο «Οργάνωση και Διοίκηση Εστιατορίου» θα σου προσφέρει όλες τις απαραίτητες γνώσεις να επιτύχεις στα σχέδια σου.

Τα επισιτιστικά τμήματα επιχειρήσεων και οι αρχές σχεδιασμού εγκαταστάσεων. Λειτουργίες τμημάτων, δομή και οργανόγραμμα. Προσωπικό εστιατορίου: επιλογή, εκπαίδευση και καθήκοντα. Ασφάλεια και υγεινή επισιτιστικού χώρου. Λειτουργία της τραπεζαρίας, είδη σερβιρίσματος, σύνθεση μενού και καταλόγου. Μέθοδοι ελέγχου και τιμολόγησης.

Τόπος διεξαγωγής: Ηλία Ηλιού 81, Αθήνα, Νέος Κόσμος, 11744

Στοιχεία σεμιναρίου

Έναρξη 19-11-2019 12:00
Λήξη 20-11-2019 17:00
Χωρητικότητα Απεριόριστο
Τιμή ατόμου Κατόπιν επικοινωνίας
Διοργανωτής Ι.Ι.Ε.Κ. Etoile by Les Chefs
Τόπος διεξαγωγής I.I.E.K. Etoile by les Chefs (Κε.Δι.Βι.Μ.2)
Πόλη Αθήνα
Μοιραστείτε αυτό το σεμινάριο:
© 2024 Digital Ideas