RECEPTION: YΠΕΥΘΥΝΟΣ ΥΠΟΔΟΧΗΣ

Etoile

Πρόκειται για ένα σχολαστικά σχεδιασμένο πρόγραμμα σε ένα από τα πλέον δημοφιλή αντικείμενα του τουριστικού κλάδου, αυτό τουΥπεύθυνου Υποδοχής Ξενοδοχείου. Απαντώντας στην επιτακτική ανάγκη της αγοράς και διαπιστώνοντας την αυξημένη ζήτηση στελεχών στο τομέα αυτό, σχεδιάσαμε το Σεμινάριο Reception ώστε να δώσουμε τη δυνατότητα στους επαγγελματίες του αύριο να εμβαθύνουν στις αρμοδιότητες της θέσης και να αποκτήσουν τις απαραίτητες δεξιότητες που με τη σειρά τους θα τους εξασφαλίσουν επιτυχία σε αυτό που κάνουν. Το Σεμινάριο ενδείκνυται και για όσους δεν έχουν πρότερη εμπειρία και θέλουν να απασχοληθούν στον κλάδο.

Είτε είσαι ήδη μέλος του προσωπικού σε κάποια ξενοδοχειακή μονάδα είτε χρειάζεσαι τις απαραίτητες γνώσεις και δεξιότητες για να ξεκινήσεις την καριέρα σου ως Υπεύθυνος Υποδοχής Ξενοδοχείου βρίσκεσαι στο σωστό μέρος.

Ο Υπεύθυνος Υποδοχής ενός Ξενοδοχείου έχει την ευθύνη της επικοινωνίας με τους πελάτες, από την άφιξη μέχρι και την αναχώρησή τους. Συγκεκριμένα, εξυπηρετεί τις ανάγκες των πελατών και παρέχει τις απαραίτητες πληροφορίες τουριστικού, πολιτιστικού και πρακτικού χαρακτήρα καθώς και για τις δυνατότητες ενασχόλησης με δραστηριότητες αναψυχής. Λαμβάνει μέτρα για την ασφάλεια των πελατών και των προσωπικών τους αντικειμένων. Διευκολύνει τις συναλλαγές τους σε συνάλλαγμα και την πρόσβαση τους στα διαθέσιμα μέσα επικοινωνίας (τηλέφωνο, παραδοσιακό ή ηλεκτρονικό ταχυδρομείο κ.λπ). Διαχειρίζεται τους φακέλους των πελατών και ενημερώνει τον κατάλογο των παρεχόμενων υπηρεσιών για την έκδοση τιμολογίων. Λαμβάνει μέριμνα για την έκδοση του λογαριασμού σύμφωνα με τους συμφωνηθέντες όρους και συνθήκες. Συνεργάζεται με τα άλλα τμήματα της τουριστικής επιχείρησης και ενεργεί για την ανανέωση και την προμήθεια των αποθεμάτων σε προϊόντα υποδοχής και εξοπλισμού φιλοξενίας.

Τόπος διεξαγωγής: Ηλία Ηλιού 81, Αθήνα, Νέος Κόσμος, 11744

Στοιχεία σεμιναρίου

Έναρξη 01-12-2019 12:00
Λήξη 02-12-2019 17:00
Χωρητικότητα Απεριόριστο
Τιμή ατόμου Κατόπιν επικοινωνίας
Διοργανωτής Ι.Ι.Ε.Κ. Etoile by Les Chefs
Τόπος διεξαγωγής I.I.E.K. Etoile by les Chefs (Κε.Δι.Βι.Μ.2)
Πόλη Αθήνα
Μοιραστείτε αυτό το σεμινάριο:
© 2024 Digital Ideas