ΟΡΟΦΟΚΟΜΙΑ

Etoile

Η θέση του/ης προϊσταμένου/ης ορόφων είναι μία από τις πιο κομβικές θέσεις για τη διασφάλιση της ποιότητας των παρεχόμενων υπηρεσιών και εξυπηρέτησης των πελατών. Με όραμα τη δημιουργία ενημερωμένων και εξειδικευμένων επαγγελματιών που θα στελεχώσουν το τμήμα του Housekeeping, το Σεμινάριο ‘Οροφοκομία’ θα προσφέρει γνώσεις και δεξιότητες σε όσους επιθυμούν να σταδιοδρομήσουν στον τομέα.

Είτε είσαι ήδη μέλος του προσωπικού σε κάποια ξενοδοχειακή μονάδα είτε χρειάζεσαι τις απαραίτητες γνώσεις και δεξιότητες για να ξεκινήσεις την καριέρα σου στο τμήμα της Οροφοκομίας (Housekeeping) βρίσκεσαι στο σωστό μέρος.

Δομή του τμήματος ορόφων
• Πυραμίδα ιεραρχίας Housekeeping
• Προσόντα και καθήκοντα του/ης Προϊσταμένου/ης ορόφων
• Γνώσεις – Δεξιότητες – Προσωπικότητα
• Έργου του/ης Προϊσταμένου/ης ορόφων
• Καθήκοντα της καμαριέρας
• Καθήκοντα της καθαρίστριας και του βοηθού θαλαμηπόλου
• Τι έιναι η Λινοθήκη και ποια μέριμνα πρέπει να λαμβάνεται για τον χώρο στον οποίο στεγάζεται
• Αναλυτική συνεργασία του τμήματος ορόφων με τα υπόλοιπα τμήματα του Ξενοδοχείου
• Προϊστάμενος/η Λινοθήκης και καθήκοντα
• Lost & Found – Τί γίνεται με τα αντικείμενα που δεν αναζητούνται από τους κατόχους τους για μεγάλο χρονικό διάστημα
• Τα «Πρέπει» του επαγγελματία Housekeeper
• Ποιοτική εξυπηρέτηση του πελάτη.

Τόπος διεξαγωγής: Ηλία Ηλιού 81, Αθήνα, Νέος Κόσμος, 11744

Στοιχεία σεμιναρίου

Έναρξη 16-12-2019 17:00
Λήξη 23-12-2019 21:00
Χωρητικότητα Απεριόριστο
Τιμή ατόμου Κατόπιν επικοινωνίας
Διοργανωτής Ι.Ι.Ε.Κ. Etoile by Les Chefs
Τόπος διεξαγωγής I.I.E.K. Etoile by les Chefs (Κε.Δι.Βι.Μ.2)
Πόλη Αθήνα
Μοιραστείτε αυτό το σεμινάριο:
© 2024 Digital Ideas