SUSHI ROLLS ΓΙΑ ΑΡΧΑΡΙΟΥΣ

EtoileΕυρέως διαδεδομένο πλέον και στην Ελλάδα, το sushi εξακολουθεί να αποτελεί ιδιαίτερη παρασκευή που απαιτεί άρτια τεχνική. Παράλληλα με την αύξηση της δημοτικότητας της Ιαπωνικής κουζίνας στη χώρα μας, παρατηρείται έλλειψη εξειδικευμένων επαγγελματιών, με κατάλληλες γνώσεις για να καλύψουν σχετικές θέσεις στον επισιτισμό. Το Σεμινάριο αυτό, προσφέρει τόσο μια πρώτη επαφή με το αντικείμενο όσο και μια επαγγελματική προοπτική σε όσους τελικά θα το αγαπήσουν.

Στο Σεμινάριο θα παρουσιάσουμε, θα αναλύσουμε και θα δώσουμε συνταγές για: Sushi rice (Παρασκευή ρύζι για σούσι), Sushi su (ξυδατο dressing για το ρύζι σούσι), Hosomaki, Uramaki, Futomaki κ.α. Επίσης θα παρασκευάσουμε σάλτσες για ρολά (Wasabi mayo, Spicy mayo, Chilli garlic mayo, Teriyaki glaze).

Ποια τα βασικά συστατικά και ποιος ο απαραίτητος εξοπλισμός; Ποιά τα υλικά και η ορθή χρήση τους; Ποιοί οι κανόνες υγιεινής; Όλα αυτά με την καθοδήγηση του χαρισματικού Sushi Chef Αντώνη Κουρκούτα, που είναι ο πλέον κατάλληλος επαγγελματίας για να μας εισάγει στα μυστικά της Ιαπωνικής γαστρονομίας.

Τόπος διεξαγωγής: Ηλία Ηλιού 81, Αθήνα, Νέος Κόσμος, 11744

Στοιχεία σεμιναρίου

Έναρξη 20-11-2020 00:00
Λήξη 20-11-2020 00:00
Χωρητικότητα Απεριόριστο
Τιμή ατόμου Κατόπιν επικοινωνίας
Διοργανωτής Ι.Ι.Ε.Κ. Etoile by Les Chefs
Τόπος διεξαγωγής I.I.E.K. Etoile by les Chefs (Κε.Δι.Βι.Μ.2)
Πόλη Αθήνα
Μοιραστείτε αυτό το σεμινάριο:
© 2025 Digital Ideas