Σκοπός του εκπαιδευτικού προγράμματος είναι οι εκπαιδευόμενοι να γνωρίσουν την οργανοληπτική αξιολόγηση των προϊόντων, ως εργαλείο για τον έλεγχο της ποιότητας των τροφίμων. Ιδιαίτερη βαρύτητα δίνεται και στη στατιστική επεξεργασία των αποτελεσμάτων του οργανοληπτικού ελέγχου.
Σε ποιους απευθύνεται
Χημικούς Μηχανικούς, Χημικούς, Τεχνολόγους Τροφίμων, Γεωπόνους, Κτηνιάτρους και σε όλους τους εμπλεκόμενους στηνπαραγωγική διαδικασία, εργοδηγούς, υπεύθυνους αποθήκης, υπεύθυνους πρώτων υλών, κ.λπ.
Περιεχόμενα Σεμιναρίου
Εισαγωγή
Οργανοληπτική Εξέταση Τροφίμων
Στατιστική Επεξεργασία Αποτελεσμάτων
Δειγματοληψία
Χρόνος ζωής/Self-life
Έναρξη | 06-12-2017 00:00 |
Λήξη | 08-12-2017 00:00 |
Χωρητικότητα | Απεριόριστο |
Τιμή ατόμου | Κατόπιν επικοινωνίας |
Διοργανωτής | ΙΒΕΠΕ-ΣΕΒ |
Τόπος διεξαγωγής | ΣΕΒ ΙΒΕΠΕ Αθήνα |
Πόλη | Αθήνα |