ΑΝΘΡΩΠΟΚΕΝΤΡΙΚΕΣ ΔΕΞΙΟΤΗΤΕΣ (SOFT SKILLS) ΓΙΑ ΜΗΧΑΝΙΚΟΥΣ - Part 1

TUV Hellas newΓενικές Πληροφορίες και Στόχοι
Αρκεί η άριστη τεχνική κατάρτιση για να εξασφαλίσει την επαγγελματική επιτυχία μας ως μηχανικοί; Ποιες ιδιαίτερες παραμέτρους βάζει ο “παράγοντας άνθρωπος”; Τι χρειάζεται για να κτίσουμε μακροχρόνιες σχέσεις εκτίμησης και εμπιστοσύνης με τους πελάτες μας αλλά και τους συνεργάτες μας; Με ποια “εργαλεία” μπορούμε να αυξήσουμε την αποτελεσματικότητα και την απόδοση μας; Πως πετυχαίνουμε να διαφοροποιηθούμε, να ξεχωρίσουμε, να προσθέσουμε αξία στην δουλειά μας και να ξεφύγουμε από την ισοπέδωση της εξομοίωσης και το κριτήριο της χαμηλότερης τιμής; Στόχος αυτού του σεμιναρίου είναι να εμπνεύσει και να δώσει απαντήσεις και πρακτικές οδηγίες στον σύγχρονο μηχανικό της μεταβλητής και πολύπλοκης εποχής μας.

Το σεμινάριο είναι πολύπλευρο και διαφορετικό από τα συνηθισμένα γιατί είναι ειδικά σχεδιασμένο για μηχανικούς από έναν πεπειραμένο μηχανικό. Περιλαμβάνει βιωματική προσέγγιση, μέσα από την οποία περνάνε και αφομοιώνονται εύκολα και ευχάριστα τα εκπαιδευτικά μηνύματα. Μπορεί να γίνει και ενδοεπιχειρησιακά.

Μεθολογία
Η απόκτηση γνώσεων, η ανάπτυξη ικανοτήτων και ο επαναπροσδιορισμός της στάσης απέναντι στα πράγματα, επιτυγχάνονται με εξαιρετικά αποτελεσματικές μεθόδους όπως η ανάλυση περιπτώσεων, η διήγηση ιστοριών, οι βιωματικές ασκήσεις, η χρήση video και φωτογραφιών κ.α.

Απευθύνεται σε
• Μηχανικούς κάθε ειδικότητας και κάθε βαθμίδας που θέλουν να βρίσκονται πάντα στην κορυφή της επιτυχίας στο επάγγελμα τους, να διατηρούν ενθουσιασμένους και πιστούς τους “πελάτες” τους εντός και εκτός επιχείρησης, να θέτουν και να πετυχαίνουν υψηλούς προσωπικούς και ομαδικούς στόχους, καθώς και να εισάγουν σύγχρονη κουλτούρα ομαδικής συνεργασίας στην τεχνική ομάδα τους.
• Ελεύθερους επαγγελματίες μηχανικούς, που θέλουν να εξελίσσονται, να ξεχωρίζουν για το υψηλό επίπεδο παροχής των υπηρεσιών τους και να είναι πάντα η πρώτη επιλογή των πελατών τους.

Εισηγητές
Μανόλης Καλογεράκης ΜSc, Technical business Coach ICF, Πιστοποιημένος εκπαιδευτής EOΠΠΕΠ, Διπλ. μηχανικός ΕΜΠ

Στην τιμή συμπεριλαμβάνονται: Βεβαίωση παρακολούθησης TÜV HELLAS (TÜV NORD)

Στοιχεία σεμιναρίου

Έναρξη 22-05-2024 17:30
Λήξη 23-05-2024 21:30
Χωρητικότητα 30
Τιμή ατόμου Κατόπιν επικοινωνίας
Διοργανωτής TÜV HELLAS
Εισηγητής Μανόλης Καλογεράκης
Τόπος διεξαγωγής Εξ' αποστάσεως
Πόλη Εξ' αποστάσεως
Μοιραστείτε αυτό το σεμινάριο:
© 2024 Digital Ideas