Σκοπός του σεμιναρίου είναι η παροχή όλων των απαιτούμενων γνώσεων & πρακτικών συμβουλών για την ασφαλή και πλήρως ελεγχόμενη χρήση των εκρηκτικών υλών. Οι εκρηκτικές ύλες στα χέρια κατάλληλων ανθρώπων, αποτελούν ένα από τα παραγωγικότερα «εργαλεία» εκτέλεσης των μεγάλων τεχνικών έργων, που συνήθως απαιτούν σημαντικό όγκο εκσκαφών.
This level is addressed to all construction or facility stakeholders whether in the private or public sector including engineers, architects and owners, facility managers, Operators, designers, construction teams, IT engineers, procurement engineers and project controls engineers.
Στόχος αυτού του σεμιναρίου είναι να εμπνεύσει και να δώσει απαντήσεις και πρακτικές οδηγίες στον σύγχρονο τεχνικό της μεταβλητής και πολύπλοκης εποχής μας.
Μετά το σεμινάριο οι συμμετέχοντες θα είναι σε θέση: - Να διαμορφώσουν ολοκληρωμένη άποψη για τα Η/Ζ, - Να επισημαίνουν τα κρίσιμα σημεία για την επιλογή του κατάλληλου Η/Ζ ανάλογα με την εφαρμογή, - Να γνωρίζουν τις βασικές αρχές της διαστασιολόγησης, - Να εφαρμόζουν τους κανόνες της σωστής εγκατάστασης και λειτουργίας, - Να επιλέγουν κατάλληλες μεθόδους συντήρησης και αντιμετώπισης τεχνικών προβλημάτων.
Στο σεμινάριο αναλύονται οι βασικές αρχές του υπολογισμού ισχύος των Η/Ζ και αναπτύσσεται η μεθοδολογία υπολογισμού με ειδικό software (παρέχεται δωρεάν). Επίσης επισημαίνονται τα κρίσιμα σημεία στην επιλογή του μηχανήματος, ανάλογα με την εφαρμογή.
Ολοκληρώνοντας το Εκπαιδευτικό Πρόγραμμα οι συμμετέχοντες θα μπορούν να αναγνωρίζουν τις περιοχές που μπορεί να δημιουργηθούν εκρηκτικές ατμόσφαιρες και τους κινδύνους ανάφλεξης που μπορεί να προκύπτουν στις συγκεκριμένες περιοχές. Επίσης θα αποκτήσουν ειδικές γνώσεις για την Διαχείριση των Κινδύνων σε εγκαταστάσεις όπου προκύπτουν κίνδυνοι δημιουργίας εκρηκτικών ατμοσφαιρών.
Απευθύνεται σε Αρχιτέκτονες, Πολιτικούς Μηχανικούς, Μηχανολόγους Μηχανικούς, Ηλεκτρολόγους Μηχανικούς που παρέχουν υπηρεσίες σχεδιασμού ή/και ανακαίνισης στον κτιριακό τομέα.
Αρκεί η άριστη τεχνική κατάρτιση για να εξασφαλίσει την επαγγελματική επιτυχία μας στην παροχή τεχνικών υπηρεσιών; Ποιες ιδιαίτερες παραμέτρους βάζει ο “παράγοντας άνθρωπος”; Τι χρειάζεται για να κτίσουμε μακροχρόνιες σχέσεις εκτίμησης και εμπιστοσύνης με τους πελάτες μας αλλά και τους συνεργάτες μας;
Splits to 7 specialties (Architectural, Structural, MEP, Roads, Tunnels & Bridges, Rail and MetroLines and Subsurface Utilities). At this level, candidates are assumed familiar with the basic content similar to Foundation plus the design or authoring phase deployed in 7 different specializations (Architectural, Structural, MEP, Roads, Tunnels, Bridges, Rail and Subsurface utilities).
Το πρόγραμμα καλύπτει εξειδικευμένη θεματολογία για την σήμανση CE που είναι υποχρεωτική Ευρωπαϊκή σήμανση για συγκεκριμένες κατηγορίες προϊόντων και υποδηλώνει τη συμμόρφωση µε ουσιώδεις απαιτήσεις υγείας και ασφάλειας που καθορίζονται από σχετικές Οδηγίες της ΕΕ.
Το Σεμινάριο Επιθεώρησης Ανυψωτικών Μηχανημάτων έχει σχεδιαστεί και παρουσιάζεται έτσι ώστε να ανταποκρίνεται στις απαιτήσεις της Ελληνικής Νομοθεσίας (ΦΕΚ 1186 B/25.08.2003) “περί προσόντων προσώπων που διενεργούν επιθεωρήσεις και περί της Εκπαίδευσης Επιθεωρητών Ανυψωτικών Μηχανημάτων”.
TÜV HELLAS (TÜV NORD) and BIM ACADEMY have joined forces to meet the demands of digital transformation in relation with Building Information Modeling (BIM).