Παραγωγή

TUV Hellas newΟλοκληρώνοντας το Εκπαιδευτικό Πρόγραμμα οι συμμετέχοντες θα έχουν αποκομίσει τη γνώση των κυριότερων απαιτήσεων των Νομοθεσιών REACH και CLP παράλληλα με ένα βασικό οδηγό εφαρμογής των παραπάνω απαιτήσεων.

Έναρξη 19-09-2019 09:00
Λήξη 20-09-2019 17:00
Χωρητικότητα 30
Τιμή ατόμου €500.00
Πόλη Θεσσαλονίκη

TUV Hellas newΤο σεμινάριο αποσκοπεί στη κατάρτιση Εργαζομένων στη βιομηχανία συσκευασιών, Στελεχών Παραγωγής QA και R&D, Αγοραστών και Συμβούλων σε επιχειρήσεις τροφίμων στα βασικά των υλικών συσκευασίας, την τρέχουσα γνώση με στόχο την ορθή επιλογή υλικών για τις ανάγκες τους.

Έναρξη 20-09-2019 09:00
Λήξη 20-09-2019 17:00
Χωρητικότητα 30
Τιμή ατόμου €200.00
Πόλη Αθήνα

TUV Hellas newΜετά το σεμινάριο οι συμμετέχοντες θα είναι σε θέση: - Να διαμορφώσουν ολοκληρωμένη άποψη για τα Η/Ζ, - Να επισημαίνουν τα κρίσιμα σημεία για την επιλογή του κατάλληλου Η/Ζ ανάλογα με την εφαρμογή, - Να γνωρίζουν τις βασικές αρχές της διαστασιολόγησης, - Να εφαρμόζουν τους κανόνες της σωστής εγκατάστασης και λειτουργίας, - Να επιλέγουν κατάλληλες μεθόδους συντήρησης και αντιμετώπισης τεχνικών προβλημάτων.

Έναρξη 25-09-2019 09:00
Λήξη 26-09-2019 17:00
Χωρητικότητα 30
Τιμή ατόμου €500.00
Πόλη Αθήνα

TUV Hellas newΑρκεί η άριστη τεχνική κατάρτιση για να εξασφαλίσει την επαγγελματική επιτυχία μας στην παροχή τεχνικών υπηρεσιών; Ποιες ιδιαίτερες παραμέτρους βάζει ο “παράγοντας άνθρωπος”; Τι χρειάζεται για να κτίσουμε μακροχρόνιες σχέσεις εκτίμησης και εμπιστοσύνης με τους πελάτες μας αλλά και τους συνεργάτες μας; 

Έναρξη 09-10-2019 09:00
Λήξη 10-10-2019 17:00
Χωρητικότητα 30
Τιμή ατόμου €360.00
Πόλη Αθήνα

TUV Hellas newΟλοκληρώνοντας το Εκπαιδευτικό Πρόγραμμα οι συμμετέχοντες θα έχουν αποκομίσει τη γνώση των κυριότερων απαιτήσεων των Νομοθεσιών REACH και CLP παράλληλα με ένα βασικό οδηγό εφαρμογής των παραπάνω απαιτήσεων.

Έναρξη 10-10-2019 09:00
Λήξη 11-10-2019 17:00
Χωρητικότητα 30
Τιμή ατόμου €500.00
Πόλη Αθήνα

TUV Hellas newΜετά το σεμινάριο οι συμμετέχοντες θα είναι σε θέση: - Να διαμορφώσουν ολοκληρωμένη άποψη για τα Η/Ζ, - Να επισημαίνουν τα κρίσιμα σημεία για την επιλογή του κατάλληλου Η/Ζ ανάλογα με την εφαρμογή, - Να γνωρίζουν τις βασικές αρχές της διαστασιολόγησης, - Να εφαρμόζουν τους κανόνες της σωστής εγκατάστασης και λειτουργίας, - Να επιλέγουν κατάλληλες μεθόδους συντήρησης και αντιμετώπισης τεχνικών προβλημάτων.

Έναρξη 16-10-2019 09:00
Λήξη 17-10-2019 17:00
Χωρητικότητα 30
Τιμή ατόμου €500.00
Πόλη Αθήνα

IbclΣτο σεμινάριο αυτό αναλύονται τα βασικά δεδομένα, οι οργανωτικές δομές, τα απαραίτητα αρχεία, η μεθοδολογία ελέγχων βήμα προς βήμα, καθώς και τα κατάλληλα Εργαλεία, προκειμένου να σχεδιαστεί ή να βελτιωθεί ένα ολοκληρωμένο Σύστημα Προγραμματισμού και Ελέγχου Παραγωγής.

Έναρξη 24-10-2019 09:30
Λήξη 24-10-2019 17:00
Χωρητικότητα 30
Τιμή ατόμου Επικοινωνήστε
Τόπος διεξαγωγής Grand Hotel Palace
Πόλη Θεσσαλονίκη

TUV Hellas newΒασικός στόχος του σεμιναρίου είναι οι συμμετέχοντες να εκπαιδευτούν στις βασικές αρχές της επερχόμενης νομοθεσίας για την επισήμανση & παρουσίαση των τροφίμων, ενώ παράλληλα να κατανοήσουν θέματα που αφορούν ισχυρισμούς υγείας και διατροφικούς ισχυρισμούς με σκοπό την αποτελεσματική και ορθή ανάδειξη των προϊόντων τους.

Έναρξη 30-10-2019 09:00
Λήξη 30-10-2019 17:00
Χωρητικότητα 30
Τιμή ατόμου €200.00
Πόλη Αθήνα

TUV Hellas newΤο 2-ήμερο αυτό σεμινάριο εισάγει τους διδασκόμενους στον προγραμματισμό και έλεγχο της Παραγωγικής διαδικασίας έτσι ώστε να έχουν τη δυνατότητα να οργανώσουν τις πληροφορίες της παραγωγής για να βελτιστοποιήσουν την απόδοση των παραγωγικών πόρων με μειώνοντας το κόστος παραγωγής.

Έναρξη 30-10-2019 09:00
Λήξη 31-10-2019 17:00
Χωρητικότητα 30
Τιμή ατόμου €320.00
Πόλη Αθήνα

IbclΣτο σεμινάριο αυτό αναλύονται τα βασικά δεδομένα, οι οργανωτικές δομές, τα απαραίτητα αρχεία, η μεθοδολογία ελέγχων βήμα προς βήμα, καθώς και τα κατάλληλα Εργαλεία, προκειμένου να σχεδιαστεί ή να βελτιωθεί ένα ολοκληρωμένο Σύστημα Προγραμματισμού και Ελέγχου Παραγωγής.

Έναρξη 31-10-2019 09:30
Λήξη 31-10-2019 17:00
Χωρητικότητα 30
Τιμή ατόμου Επικοινωνήστε
Τόπος διεξαγωγής Divani Caravel
Πόλη Αθήνα

TUV Hellas newΒασικός στόχος του σεμιναρίου είναι οι συμμετέχοντες να εκπαιδευτούν στις βασικές αρχές της επερχόμενης νομοθεσίας για την επισήμανση & παρουσίαση των τροφίμων, ενώ παράλληλα να κατανοήσουν θέματα που αφορούν ισχυρισμούς υγείας και διατροφικούς ισχυρισμούς με σκοπό την αποτελεσματική και ορθή ανάδειξη των προϊόντων τους.

Έναρξη 01-11-2019 09:00
Λήξη 01-11-2019 17:00
Χωρητικότητα 30
Τιμή ατόμου €200.00
Πόλη Θεσσαλονίκη

TUV Hellas newΣκοπός του σεμιναρίου είναι η ενημέρωση σε θέματα μικροβιολογίας τροφίμων, υγιεινής και ασφάλειας τροφίμων, νομοθεσίας που σχετίζεται με μικροβιολογικά κριτήρια για τα τρόφιμα καθώς και τρόπους ελέγχου & αντιμετώπισης των μικροβίων. Το σεμινάριο απευθύνεται σε στελέχη εταιρειών που εμπλέκονται στην αλυσίδα των τροφίμων και απασχολούνται στην ασφάλεια των τροφίμων (ποιοτικός έλεγχος, διαχείριση ποιότητας). Επιπλέον απευθύνεται σε εταιρείες συμβούλων, φορείς ελέγχου, κλπ).

Έναρξη 07-11-2019 09:00
Λήξη 08-11-2019 17:00
Χωρητικότητα 30
Τιμή ατόμου €400.00
Πόλη Αθήνα

TUV Hellas newΜετά το σεμινάριο οι συμμετέχοντες θα είναι σε θέση: - Να διαμορφώσουν ολοκληρωμένη άποψη για τα Η/Ζ, - Να επισημαίνουν τα κρίσιμα σημεία για την επιλογή του κατάλληλου Η/Ζ ανάλογα με την εφαρμογή, - Να γνωρίζουν τις βασικές αρχές της διαστασιολόγησης, - Να εφαρμόζουν τους κανόνες της σωστής εγκατάστασης και λειτουργίας, - Να επιλέγουν κατάλληλες μεθόδους συντήρησης και αντιμετώπισης τεχνικών προβλημάτων.

Έναρξη 13-11-2019 09:00
Λήξη 14-11-2019 17:00
Χωρητικότητα 30
Τιμή ατόμου €500.00
Πόλη Αθήνα

TUV Hellas newΣκοπός του σεμιναρίου είναι να εξηγήσει στους συμμετέχοντες τις βασικές αρχές της Ευρωπαϊκής Νομοθεσίας για τα προϊόντα δομικών κατασκευών (Οδηγία 89/106/ΕΟΚ και Κανονισμός 305/2011) και να περιγράψει το νέο νομοθετικό πλαίσιο και την αναγκαιότητα για τη χρήση και την εφαρμογή της σήμανσης CE στις κατασκευές. Παράλληλα, δίνει τα κατάλληλα εργαλεία στους παραγωγούς, τους μελετητές και τους ιδιοκτήτες για τη σωστή εφαρμογή των προτύπων και την αναγνώριση των καταλληλότερων υλικών.

Έναρξη 20-11-2019 09:00
Λήξη 20-11-2019 17:00
Χωρητικότητα 30
Τιμή ατόμου €140.00
Πόλη Αθήνα

TUV Hellas newΑρκεί η άριστη τεχνική κατάρτιση για να εξασφαλίσει την επαγγελματική επιτυχία μας στην παροχή τεχνικών υπηρεσιών; Ποιες ιδιαίτερες παραμέτρους βάζει ο “παράγοντας άνθρωπος”; Τι χρειάζεται για να κτίσουμε μακροχρόνιες σχέσεις εκτίμησης και εμπιστοσύνης με τους πελάτες μας αλλά και τους συνεργάτες μας; 

Έναρξη 25-11-2019 09:00
Λήξη 26-11-2019 17:00
Χωρητικότητα 30
Τιμή ατόμου €360.00
Πόλη Ηράκλειο

TUV Hellas newΜετά το σεμινάριο οι συμμετέχοντες θα είναι σε θέση: - Να διαμορφώσουν ολοκληρωμένη άποψη για τα Η/Ζ, - Να επισημαίνουν τα κρίσιμα σημεία για την επιλογή του κατάλληλου Η/Ζ ανάλογα με την εφαρμογή, - Να γνωρίζουν τις βασικές αρχές της διαστασιολόγησης, - Να εφαρμόζουν τους κανόνες της σωστής εγκατάστασης και λειτουργίας, - Να επιλέγουν κατάλληλες μεθόδους συντήρησης και αντιμετώπισης τεχνικών προβλημάτων.

Έναρξη 27-11-2019 09:00
Λήξη 28-11-2019 17:00
Χωρητικότητα 30
Τιμή ατόμου €500.00
Πόλη Ηράκλειο

TUV Hellas newΣκοπός του σεμιναρίου είναι η ενημέρωση σε θέματα μικροβιολογίας τροφίμων, υγιεινής και ασφάλειας τροφίμων, νομοθεσίας που σχετίζεται με μικροβιολογικά κριτήρια για τα τρόφιμα καθώς και τρόπους ελέγχου & αντιμετώπισης των μικροβίων. Το σεμινάριο απευθύνεται σε στελέχη εταιρειών που εμπλέκονται στην αλυσίδα των τροφίμων και απασχολούνται στην ασφάλεια των τροφίμων (ποιοτικός έλεγχος, διαχείριση ποιότητας). Επιπλέον απευθύνεται σε εταιρείες συμβούλων, φορείς ελέγχου, κλπ).

Έναρξη 28-11-2019 09:00
Λήξη 29-11-2019 17:00
Χωρητικότητα 30
Τιμή ατόμου €400.00
Πόλη Θεσσαλονίκη

TUV Hellas newΜετά το σεμινάριο οι συμμετέχοντες θα είναι σε θέση: - Να διαμορφώσουν ολοκληρωμένη άποψη για τα Η/Ζ, - Να επισημαίνουν τα κρίσιμα σημεία για την επιλογή του κατάλληλου Η/Ζ ανάλογα με την εφαρμογή, - Να γνωρίζουν τις βασικές αρχές της διαστασιολόγησης, - Να εφαρμόζουν τους κανόνες της σωστής εγκατάστασης και λειτουργίας, - Να επιλέγουν κατάλληλες μεθόδους συντήρησης και αντιμετώπισης τεχνικών προβλημάτων.

Έναρξη 04-12-2019 09:00
Λήξη 05-12-2019 17:00
Χωρητικότητα 30
Τιμή ατόμου €500.00
Πόλη Αθήνα

TUV Hellas newΣτόχος τους σεμιναρίου είναι οι συμμετέχοντες να κατανοήσουν τις βασικές αρχές και τις ορθές πρακτικές για την διαχείριση των αλλεργιογόνων στην Βιομηχανία Τροφίμων καθώς και τους παράγοντες που μπορεί να επηρεάσουν την ύπαρξη αλλεργιογόνων συστατικών στα τρόφιμα. Με την ολοκλήρωση του σεμιναρίου οι συμμετέχοντες θα έχουν κατανοήσει τον τρόπο διαχείρισης των αλλεργιογόνων στην βιομηχανία, την βασική νομοθεσία για τα αλλεργιογόνα και τον τρόπος επισήμανσης αυτών.

Έναρξη 06-12-2019 09:00
Λήξη 06-12-2019 17:00
Χωρητικότητα 30
Τιμή ατόμου €200.00
Πόλη Αθήνα

TUV Hellas newΑρκεί η άριστη τεχνική κατάρτιση για να εξασφαλίσει την επαγγελματική επιτυχία μας στην παροχή τεχνικών υπηρεσιών; Ποιες ιδιαίτερες παραμέτρους βάζει ο “παράγοντας άνθρωπος”; Τι χρειάζεται για να κτίσουμε μακροχρόνιες σχέσεις εκτίμησης και εμπιστοσύνης με τους πελάτες μας αλλά και τους συνεργάτες μας; 

Έναρξη 09-12-2019 09:00
Λήξη 10-12-2019 17:00
Χωρητικότητα 30
Τιμή ατόμου €360.00
Πόλη Θεσσαλονίκη