Στο σεμινάριο F&B Cost Control, κάθε εργαζόμενος στην εστίαση θα μπορέσει να κατανοήσει τον καίριο ρόλο της διοίκησης στην διαχείριση του κόστους.
Θα διδαχθούν τις βασικές αρχές της τιμολόγησης, καθώς και τις τεχνικές υπολογισμού του κόστους. Επιπλέον, θα αναλυθεί το Menu Engineering ως το βασικό εργαλείο για την αύξηση των κερδών και την καλύτερη ανταπόκριση στις προσδοκίες και επιθυμίες των πελατών. Μέσω πρακτικών παραδειγμάτων και εφαρμογών, οι συμμετέχοντες θα αποκτήσουν πολύτιμες γνώσεις για την αποτελεσματική διαχείριση των πόρων τους και τη βελτίωση της συνολικής αποδοτικότητας του καταστήματος εστίασής τους.
Περιεχόμενο
Στόχοι Σεμιναρίου
Ο στόχος του σεμιναρίου F&B Cost Control είναι να εξοπλίσει τους εργαζόμενους στην εστίαση με τις γνώσεις και τις δεξιότητες για την αποτελεσματική διαχείριση του κόστους.
Οι συμμετέχοντες θα μάθουν να κατανοούν τον ρόλο της διοίκησης, να εφαρμόζουν βασικές αρχές τιμολόγησης και να υπολογίζουν το κόστος με ακρίβεια. Επιπλέον, θα αναλυθεί η τεχνική του Menu Engineering, βοηθώντας τους να αυξήσουν τα κέρδη του καταστήματος και να ανταποκριθούνστις προσδοκίες των πελατών τους με στρατηγικές προώθησης και τιμολόγησης των προϊόντων.
Απευθύνεται σε: Εργαζόμενους στην εστίαση όλων των επιπέδων, φοιτητές τουριστικής εκπαίδευσης.
Εισηγητής: Δημήτρης Σαλονίκης, Hospitality Professional
Στην τιμή συμπεριλαμβάνονται: Βεβαίωση παρακολούθησης TÜV HELLAS (TÜV NORD)
Έναρξη | 21-11-2024 09:00 |
Λήξη | 21-11-2024 15:00 |
Χωρητικότητα | 30 |
Τιμή ατόμου | Κατόπιν επικοινωνίας |
Διοργανωτής | TÜV HELLAS |
Πόλη | Αθήνα |