Κουτσιμανής Ελευθέριος

Κουτσιμανής Ελευθέριος

Τηλέφωνο: 6937395909, 2410 530086

Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να το δείτε.

Τομείς εξειδίκευσης: Γαστρονομία - Οινολογία
Πόλεις Δραστηριοποίησης: ΛΑΡΙΣΑ, ΤΡΙΚΑΛΑ, ΚΑΡΔΙΤΣΑ, ΒΟΛΟΣ, ΚΑΤΕΡΙΝΗ, ΛΑΜΙΑ, ΣΠΟΡΑΔΕΣ, ΚΟΖΑΝΗ, ΓΡΕΒΕΝΑ

 

Σπουδές

 

Κ.ΑΤ.Ε.Ε. (Ισοτιμία Τ.Ε.Ι.) (Λάρισα), 2 έτη, Ελλάδα
Τμήμα Τουριστικών Επιχειρήσεων
 
Σ.Τ.Ε. Αναβύσσου (Αθήνα), 2 έτη, Ελλάδα
Μαγειρική Τέχνη
 
ΠΑ.Τ.Ε.Σ/Σ.Ε.Λ.Ε.Τ.Ε (Θεσσαλονίκη), 1 έτος, Ελλάδα
Παιδαγωγικό
 
Ε.Α.Π. (Ελληνικό Ανοικτό Πανεπιστήμιο) (Πάτρα), 2 έτη, Ελλάδα
Μεταπτυχιακός τίτλος  στη Διοίκηση Τουριστικών Επιχειρήσεων
 
ΕΠΙΜΟΡΦΩΣΕΙΣ - ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΣΕΙΣ
 
2006: Εκπαίδευση Εκπαιδευτών, (Ε.ΚΕ.ΠΙΣ.) Εθνικό Κέντρο Πιστοποίησης, 300 ωρες 
 
2002: ΥΠ.Ε.Π.Θ., Κοινωνία της Πληροφορίας, 48 ώρες
 
2001: Εκπαίδευση εκπαιδευτών, Οργανισμός Επαγγελματικής Εκπαίδευσης & Κατάρτισης (Ο.Ε.Ε.Κ.), 3 ημέρες
 
2001: Εκπαιδευτικό Σεμινάριο Καθηγητών στο Εκπαιδευτικό υλικό ΄΄Στηρίζομαι στα πόδια μου΄΄, 36 ώρες
 
1993-1992: INTERCONSULTING ΕΛΒΕΤΙΑ - MONTREUX: Οργάνωση εστιατορίων – Επαγγελματική Μαγειρική, 10 ημέρες
 
 

Επαγγελματική Εμπειρία  

  • Hotel Divani Palace Λάρισα - Υπάλληλος υποδοχής
  • Hotel Caravel Αθήνα - Μάγειρας
  • Xenia ΄΄ΗΛΙΟΣ ΄΄Ανάβυσσος Αττικής - Μάγειρας
  • Hotel Astir Palace  (NAYΣΙΚΑ) Βουλιαγμένη Αττική - Μάγειρας
  • Restaurant Bar  Saloon Λάρισα - Μάγειρας
  • Hotel Porto Carras (Sithonia)  Ν.Mαρμαράς Χαλκιδικής - Μάγειρας
  • Rest. Philoxenia Λάρισα - Αρχιμάγειρας & Υπεύθυνος εκδηλώσεων

 

 

Διδακτική Εμπειρία

 
Τ.Ε.Ε. Κατερίνης–Λεπτοκαρυάς–Τυρνάβου
Διδασκαλία μαθημάτων ειδικότητας Τουριστικών Επιχειρήσεων
Διδασκαλία, 4 έτη
 
Τ.Ε.Ι. Λάρισας
Διδασκαλία μαθημάτων ειδικότητας Τουριστικών Επιχειρήσεων
Διδασκαλία, 23 έτη
 
Ι.Ε.Κ. Λάρισας–Κατερίνης
Διδασκαλία μαθημάτων ειδικότητας Τουριστικών Επιχειρήσεων-Μαγειρικής Εστιατορικής, Διαιτητικής Ζαχαροπλαστικής
Αρχική κατάρτιση, 13 έτη
 
Διάφορα Κ.Ε.Κ.
Επαγγελματική Κατάρτιση Ανέργων και εργαζομένων
(Όπως εμφανίζονται αναλυτικά στο επισυναπτόμενο βιογραφικό μου)
Κατάρτιση στο πρακτικό και θεωρητικό μέρος, 2000 ώρες περίπου
 
 

Δημοσιεύσεις - Βραβεύσεις

  • Προπομπός, 1η Εκδοση 2004, Επαγγελματική Κουζίνα Σχεδιασμός-Οργάνωση–Λειτουργία, Αρβανίτης Κ., Κουτσιμανής Ελ.
  • Απρίλιος 2009, Εφημερίδα ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ, Γαστρονομικός Τουρισμός
  • Μάρτιος 2009, Διεθνής Έκθεση Θεσσαλονίκης, 4 Διακρίσεις από 5 συμμετοχές σπουδαστών Ι.Ε.Κ. σε διαγωνισμό Μαγειρικής
 
 

Πιστοποιήσεις

Ε.Φ.Ε.Τ. & ΕΚΕΠΙΣ

 

 

Πληροφορίες για την επιπλέον διδακτική εμπειρία στον Ιδιωτικό (ΕΙΣΗΓΗΤΗΣ ΣΕ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗΣ ΚΑΤΑΡΤΙΣΗΣ) και Δημόσιο τομέα, τις εκπαιδευτικές σημειώσεις, τις δημοσιεύσεις και επαγγελματικές συμμετοχές, καθώς και για όλο το βιογραφικό μου, παρακαλώ πατήστε ΕΔΩ.

© 2024 Digital Ideas