Budgeting - Σύνταξη και Παρακολούθηση Προϋπολογισμού

AQSΤο Σεμινάριο υλοποιείται ηλεκτρονικά μέσω ειδικής web - πλατφόρμας, που έχει την δυνατότητα πλήρους Διαδραστικότητας (Interaction), πρόσωπο προς πρόσωπο επικοινωνίας, αμφίδρομης υποβολής ερωτήσεων και αλληλεπίδρασης μεταξύ των συμμετεχόντων, σαν να βρίσκονται σε εκπαιδευτική αίθουσα.

Η ύπαρξη μετρήσιμων Στόχων και ο απολογισμός συμβάλλει τεκμηριωμένα στη βελτίωση της Ανταγωνιστικότητας και της Κερδοφορίας.

Στο Σεμινάριο αυτό, παρουσιάζονται τα βήματα κατάρτισης ενός Προϋπολογισμού, από μηδενική βάση. Η στοχοθέτηση των Πωλήσεων γίνεται με βάση σύγχρονων μοντέλων Πρόβλεψης, ενώ οι κωδικοί Κόστους επανεξετάζονται ένας προς έναν αξιοποιώντας Εργαλεία όπως το Pareto chart, τη Value Analysis, το Ολικό Κόστος Προμήθειας και Εργαλεία Αριστοποίησης των Αποθεμάτων.

Παράλληλα γίνεται ο Οικονομικός Σχεδιασμός που περιλαμβάνει τον Ταμειακό Προγραμματισμό και την Εκτίμηση του απαιτούμενου Κεφαλαίου Κίνησης σε Αποθέματα διαθέσιμα σε Τράπεζες και απαιτήσεις Πελατών.

Επίσης, θα δοθεί σε Excel και σε Power ΒΙ, ολοκληρωμένο Σύστημα Αναφορών και Δεικτών για την παρακολούθηση των αποκλίσεων από τον Προϋπολογισμό και Εργαλεία για τον σχεδιασμό και παρακολούθηση Δράσεων βελτίωσης. Ενδεικτικό παράδειγμα χρήσης του BI μπορείτε να δείτε εδώ.

Οι Σύμβουλοι της Εταιρείας μας θα καλύπτουν επί 12 μήνες την υποστήριξη των Συμμετεχόντων παρέχοντας απαντήσεις – διευκρινίσεις σε πιθανές ερωτήσεις τους.

Σε ποιους απευθύνεται

  • Διευθ. Συμβούλους και Ιδιοκτήτες Επιχειρήσεων
  • Γεν. Διευθυντές Επιχειρήσεων και Οργανισμών
  • Οικονομική Διεύθυνση
  • Διευθυντές Διευθύνσεων
  • Στελέχη εμπλεκόμενα στον Σχεδιασμό του Προϋπολογισμος

Εισηγητές Σεμιναρίου

Νικόλαος Ι. Μιχαλολιάκος
Ιδρυτής (το 1993) και Διευθύνων Σύμβουλος της AQS, Χημικός Μηχανικός, επί 20 χρόνια διετέλεσε Ανώτερο και Ανώτατο Στέλεχος μεγάλων Διεθνών Επιχειρήσεων με μεγάλη εμπειρία στη Διεύθυνση Παραγωγής και με συμμετοχή σε περισσότερα από 300 ολοκληρωμένα Έργα Αναδιοργάνωσης σε πολλά εκ των οποίων συμπεριλαμβάνεται και ο τομέας των Logistics (και ιδιαιτέρως των Αποθεμάτων), των Πωλήσεων, Έργα Σχεδιασμού πειραμάτων και SPC, Έργα Μείωσης Κόστους και Ανάλυσης Επιχειρηματικών Κινδύνων. Επίσης, διαθέτει μεγάλη συμβουλευτική εμπειρία σε πληθώρα Έργων Επιχειρηματικού Σχεδιασμού Ανάπτυξης Συστημάτων HRM, σε Συστήματα Διαχείρισης Κρίσεων - Πανδημιών, Επιχειρησιακής Συνέχειας και Συστήματα Οργάνωσης και Βελτίωσης. Έχει υλοποιήσει σημαντικό αριθμό σεμιναρίων (άνω των 100) στον τομέα της Ηγεσίας, της Διαχείρισης και Ανάπτυξης του Ανθρώπινου Δυναμικού ιδιαιτέρως στον Προγραμματισμό και Διαχείριση Χρόνου, του Budgeting και του Reporting, τα οποία έχουν παρακολουθήσει χιλιάδες Στελέχη Επιχειρήσεων και Οργανισμών. Managing Director & Strategy Consultant.

Στο υλικό του σεμιναρίου περιλαμβάνονται:

  • Εγχειρίδιο “Budgeting”, σε ηλεκτρονική μορφή
  • Παρουσίαση του σεμιναρίου σε ηλεκτρονική μορφή
  • Ολοκληρωμένο Σύστημα για το σχεδιασμό, την ετοιμασία και την παρακολούθηση των αποκλίσεων του Προϋπολογισμού
  • Μοντέλα Πρόβλεψης Ζήτησης
  • Εργαλεία Ταμειακού Προγραμματισμού (Cash Flow), κατάστασης Ταμειακών Ροών, Πρόβλεψης Ισολογισμού βάσει Προϋπολογισμού, Flexible Budget. Δείτε περισσότερα για τα εργαλεία του σεμιναρίου εδώ.
  • Πρωτότυπη Εφαρμογή σε Excel για τον υπολογισμό του Κεφαλαίου Κίνησης που είναι απαραίτητο για τον Οικονομικό Σχεδιασμό (Financial Planning)
  • Θα δοθεί στους συμμετέχοντες Ολοκληρωμένος Πίνακας μείωσης Κόστους για κάθε περιοχή της Επιχείρησης, συνολικά 300 σημεία που συνήθως υπάρχει μικρή η μεγάλη σπατάλη παρέχοντας επιπλέον και τις Μεθόδους – Εργαλεία Βελτίωσης τους
  • Δωρεάν για ένα έτος συμβουλευτική υποστήριξη σε θέματα σχετικά με το σεμινάριο μέσω της ιστοσελίδας μας & αξιοποίηση των σχετικών Εργαλείων

Στοιχεία σεμιναρίου

Έναρξη 05-07-2022 09:30
Λήξη 05-07-2022 05:00
Χωρητικότητα 30
Τιμή ατόμου Κατόπιν επικοινωνίας
Διοργανωτής AQS
Εισηγητής Νικόλαος Ι. Μιχαλολιάκος
Τόπος διεξαγωγής Εξ' αποστάσεως
Πόλη Εξ' αποστάσεως
Μοιραστείτε αυτό το σεμινάριο:
© 2024 Digital Ideas