Microsoft Project 2013/2016

Microsoft Project 2013/2016-Σεμινάρια στην Οργάνωση και ΔιοίκησηΤο σεμινάριο αυτό παρουσιάζει αναλυτικά το πλέον δημοφιλές λογισμικό για την διαχείριση έργων, το Microsoft Project 2013, ενώ καλύπτονται και οι εκδόσεις 2016 αλλά και 2010. Το σεμινάριο είναι 100% πρακτικό, και υλοποιείται πάνω σε υπολογιστή: κάθε εκπαιδευόμενος έχει το δικό του laptop το οποίο και χρησιμοποιεί από την αρχή μέχρι και το τέλος του σεμιναρίου. Η έκδοση 2013 του MS Project είναι ιδιαίτερα ισχυρή, και περιλαμβάνει λειτουργίες οι οποίες μπορούν να καλύψουν πλήρως όλες τις φάσεις ακόμα και πολύ μεγάλων και σύνθετων έργων. Παράλληλα με την εκπαίδευση πάνω στο λογισμικό, γίνεται και σύνδεση με την αντίστοιχη θεωρία και αναλύονται οι βάσεις του Project Management με εργαλεία όπως το Work Breakdown Structure, διαγράμματα Gantt, Ιστογράμματα Πόρων, Cash Flows κ.α. Στο εκπαιδευτικό υλικό του σεμιναρίου περιλαμβάνεται προαιρετικά και το εξαιρετικό βιβλίο “Microsoft Project 2013, the missing manual”. Ακόμα, στο σεμινάριο περιλαμβάνονται ένας μεγάλος αριθμός από ηλεκτρονικά αρχεία έτοιμα προς χρήση, καθώς και ενδεικτικές ασκήσεις προετοιμασίας για όσους ενδιαφέρονται να προχωρήσουν στην πιστοποίηση 74-343 της Microsoft, “Microsoft Project 2013, Managing Projects”.

Σε ποιους απευθύνεται
Απευθύνεται σε όλους όσους θέλουν να μάθουν να χρησιμοποιούν αποτελεσματικά την έκδοση 2013 του δημοφιλέστερου προγράμματος διαχείρισης έργων της Microsoft. Αν και προηγούμενη εμπειρία πάνω στο project management δεν είναι υποχρεωτική, όσο περισσότερη εμπειρία έχει κάποιος από τους συμμετέχοντες, τόσο πιο κατανοητή και άμεσα εφαρμοζόμενη θα είναι η εκπαίδευση. Το σεμινάριο απευθύνεται και σε όσους επιθυμούν να προχωρήσουν στην πιστοποίηση της Microsoft για το MS Project 2013.

Οφέλη σεμιναρίου

Μετά το τέλος του σεμιναρίου θα:

  • Γνωρίζετε αναλυτικά τα βήματα για την δημιουργία ενός χρονοδιαγράμματος στο MS Project.
  • Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τις προχωρημένες δυνατότητες του MS Project 2013.
  • Μπορείτε να δημιουργήσετε πόρους, να ορίστε τα χαρακτηριστικά τους και να τους συνδέσετε με δραστηριότητες.
  • Γνωρίζετε πώς να βρίσκετε, να παρακολουθείτε και να ελέγχετε το κόστος των έργων σας.
  • Κατανοείτε όλες τις πλευρές του προγράμματος που σχετίζονται με την μορφοποίηση, την παρουσίαση και την εκτύπωση των χρονοδιαγραμμάτων σας.
  • Μπορείτε να διαχειριστείτε από κοινού πολλαπλά έργα και δεξαμενές πόρων.
 
Εισηγητής Σεμιναρίου: Γιάννης Βιθυνός, Ηλ. Μηχ. ΕΜΠ, MSc. Έχει πολυετή εργασιακή εμπειρία στη Διαχείριση σύνθετων Έργων τηλεπικοινωνιών και πληροφορικής στην Ελλάδα και τα Βαλκάνια. Είναι ιδρυτής της Critical Path Consulting & Training, εταιρείας που ασχολείται αποκλειστικά με τη Διαχείριση Έργων.
Είναι πιστοποιημένος Project Manager Professional (PMP)® και Agile Certified Practitioner (PMI-ACP)® από το Project Management Institute (PMI)®, έχει τις πιστοποίησεις PRINCE2 και IPMA-D, ενώ είναι κάτοχος και του Advanced Project Management Certification (APMC).
Ήταν μέλος του 1ου εκλεγμένου Διοικητικού Συμβουλίου του ελληνικού τμήματος του PMI, ενώ ήταν και μέλος της οργανωτικής επιτροπής του 1ου Συνεδρίου Project Management στην Αθήνα το Νοέμβριο του 2006. Επίσης, είναι μέλος του ΕΔΔΕ (ελληνικού Member Association του IPMA) και αξιολογητής έργων για το Παγκόσμιο Βραβείο Αριστείας Έργων του IPMA.
 
Περιεχόμενα 
Εισαγωγικά Θέματα
Ξενάγηση στις οθόνες του MS Project
Δημιουργία λίστας δραστηριοτήτων
Ορισμός πόρων
Σύνδεση πόρων με δραστηριότητες
Μορφοποίηση και διαμοιρασμός του χρονοδιαγράμματος
Παρακολούθηση προόδου δραστηριοτήτων
Προχωρημένα Θέματα
Ρυθμίζοντας τις λεπτομέρειες των δραστηριοτήτων
Ρυθμίζοντας τις λεπτομέρειες των πόρων
Ρυθμίζοντας τις λεπτομέρειες των αναθέσεων
Ρυθμίζοντας τις λεπτομέρειες του χρονοδιαγράμματος
Oργανώνοντας τις λεπτομέρειες του έργου
Παρακολούθηση προόδου δραστηριοτήτων και αναθέσεων
Έυρεση και αναφορά της κατάστασης του έργου
Επαναφέροντας το έργο στον σωστό δρόμο
Ειδικά Θέματα
Εφαρμόζοντας προχωρημένη μορφοποίηση και εκτύπωση
Προσωποποιώντας το MS Project
Διαμοιρασμός πληροφορίας με άλλες εφαρμογές
Ενοποιώντας διαφορετικά έργα και πόρους

Πρόγραμμα: 22, 23 Απριλίου, 2 ημέρες (09:00 - 16:30)

Εκπαιδευτικό Υλικό
Το σεμινάριο υλοποιείται με τη βοήθεια παρουσίασης, αναλυτικών σημειώσεων, πρακτικής εξάσκησης σε υπολογιστή, ασκήσεων, παραδειγμάτων και case studies. Παρέχονται πλήρεις σημειώσεις, προαιρετικά το εκπαιδευτικό βιβλίο “MS Project 2013, the missing manual”, καθώς και οι λυμένες ασκήσεις, τα παραδείγματα, συνοπτική μεθοδολογία, όπως επίσης και παραδείγματα εγγράφων διαχείρισης έργου σε ηλεκτρονική μορφή έτοιμα προς χρήση. Επίσης παρέχονται ενδεικτικές ασκήσεις για την πιστοποίηση 74-343 “Microsoft Project 2013, Managing Projects”.

Πληροφορίες υλοποίησης

  • Τα παραπάνω ανοιχτά σεμινάρια λαμβάνουν χώρα στις εγκαταστάσεις μας στην Αθήνα (Λ. Κηφισίας 108, 115 26 Αμπελόκηποι – Μετρό Πανόρμου).
  • Υπάρχει έκπτωση για περισσότερες από μία συμμετοχές από την ίδια εταιρεία σε κάθε σεμινάριο.
  • Επίσης, υπάρχει έκπτωση για κάθε συμμετοχή σε παραπάνω από ένα σεμινάρια μέσα στο εξάμηνο.
  • Είναι δυνατή η οργάνωση των σεμιναρίων μέσα στην εταιρεία ή τον οργανισμό σας, σύμφωνα με τις εκάστοτε ανάγκες.
  • Τα σεμινάριά μας μπορούν να επιδοτηθούν από το πρόγραμμα ΟΑΕΔ/ΛΑΕΚ 0,24%.
  • Υπάρχουν ειδικές τιμές για άνεργους και φοιτητές.

Στοιχεία σεμιναρίου

Έναρξη 22-04-2019 09:00
Λήξη 23-04-2019 16:30
Χωρητικότητα Απεριόριστο
Τιμή ατόμου Κατόπιν επικοινωνίας
Διοργανωτής Critical Path - Consulting & Training
Εισηγητής Γιάννης Βιθυνός
Τόπος διεξαγωγής Critical Path
Πόλη Αθήνα
Μοιραστείτε αυτό το σεμινάριο:
© 2024 Digital Ideas