Team Building

AQS

To Σεμινάριο υλοποιείται ηλεκτρονικά μέσω ειδικής web - πλατφόρμας, που έχει την δυνατότητα πλήρους Διαδραστικότητας (Interaction), αμφίδρομης υποβολής ερωτήσεων από και προς τον Εισηγητή και αλληλεπίδρασης μεταξύ των συμμετεχόντων, σαν να βρίσκονται στην εκπαιδευτική αίθουσα.

Στόχοι του σεμιναρίου είναι η κατανόηση των θεμελιωδών παραμέτρων που εξασφαλίζουν τη συνέργεια και την αποτελεσματικότητα των ομάδων, η ανάπτυξη των ικανοτήτων του ηγέτη για το κτίσιμο αποτελεσματικών ομάδων και η ανάπτυξη των ικανοτήτων και της αποτελεσμτικότητας του κάθε μέλους της Ομάδας.

Επιχειρήσεις με αναπτυγμένη την Κουλτούρα της Λειτουργίας Αποτελεσματικών Ομάδων αποκτούν ανταγωνιστικό πλεονέκτημα καθώς ενισχύεται η συνέργεια για να επιτευχθούν κοινοί στόχοι, τα μέλη της Ομάδας δεσμεύονται και αισθάνονται προσωπικά υπεύθυνα για τη συνολική επίδοση. Τέλος, αναπτύσσονται ηγετικές δεξιότητες με αποτέλεσμα οι επικεφαλής των Ομάδων να αυξάνουν συνολικά των παραγωγικότητα του Προσωπικού τους.

Το σεμινάριο είναι πρακτικού χαρακτήρα αναδεικνύοντας τον τρόπο που σχηματίζονται και αναπτύσσονται οι αποδοτικές Ομάδες και απευθύνεται σε όλα τα επίπεδα του Management από το απλό Στέλεχος μέχρι τον Διευθύνοντα Σύμβουλο.

Το ισχυρό σημείο του σεμιναρίου είναι ότι μέσω βιωματικών ασκήσεων, αναδεικνύεται η αξία της λειτουργίας της Ομάδας και τεκμηριώνεται η ανάγκη της δημιουργίας Κουλτούρας και πνεύματος Ομαδικής εργασίας (Team spirit) στον Οργανισμό.

Σε ποιους απευθύνεται:

Οι Συμμετέχοντες θα είναι σε θέση να:

  • Διαπιστώσουν μέσω ασκήσεων οτι οι λύσεις που δίνονται μεσω teamwork ειναι περισσότερο λειτουργικές και επιτυχημένες όταν εμπλεκεται η Ομάδα, σε σχέση με τις ατομικές λύσεις.
  • Εξοικειωθούν με τα βήματα και τους κανόνες κτισίματος της Ομάδος βήμα προς βήμα.
  • Καθορίζουν τρόπους ανάπτυξης των μελών της Ομάδας μέσω της συμμετοχής τους σε αυτήν
  • Αντιληφθούν την αξία της Λειτουργίας των Ομάδων στην παρακίνηση των ανθρώπων
  • Βελτιώσουν τις Επικοινωνιακές τους Δεξιότητες
  • Αναπτύξουν την ικανότητα δημιουργίας συνέργειας μεταξύ των μελών μέσω καλύτερης ακρόασης και κατανόησης των δυνατοτήτων τους
  • Ασκηθούν στο να μετατρέπουν την ατομική γνώση σε Εταιρική γνώση

Εισηγητές Σεμιναρίου: Νικόλαος Ι. Μιχαλολιάκος
Ιδρυτής (το 1993) και Διευθύνων Σύμβουλος της AQS, Χημικός Μηχανικός, επί 20 χρόνια διετέλεσε Ανώτερο και Ανώτατο Στέλεχος μεγάλων Διεθνών Επιχειρήσεων με μεγάλη εμπειρία στη Διεύθυνση Παραγωγής και με συμμετοχή σε περισσότερα από 300 ολοκληρωμένα Έργα Αναδιοργάνωσης σε πολλά εκ των οποίων συμπεριλαμβάνεται και ο τομέας των Logistics, των Προμηθειών και των Πωλήσεων, Έργα Σχεδιασμού πειραμάτων και SPC, Έργα Μείωσης Κόστους και Ανάλυσης Επιχειρηματικών Κινδύνων. Επίσης, διαθέτει μεγάλη συμβουλευτική εμπειρία σε πληθώρα Έργων Επιχειρηματικού Σχεδιασμού Ανάπτυξης Συστημάτων HRM. Έχει υλοποιήσει πλήθος σεμιναρίων στον τομέα της Ηγεσίας, της Διαχείρισης και Ανάπτυξης του Ανθρώπινου Δυναμικού ιδιαιτέρως στον Προγραμματισμό και Διαχείριση Χρόνου, του Επιχειρηματικού Σχεδιασμού, της Διαχείρισης Έργων, των Προμηθειών, του Budgeting, του Risk Management, του Management Reporting και της Οργάνωσης Εργοταξίου, τα οποία έχουν παρακολουθήσει πάνω από 1.000 στελέχη Επιχειρήσεων και Οργανισμών. Επιπλέον των μεγάλων Επιχειρήσεων έχει διδάξει την αποτελεσματική Ηγεσία και στα Πανεπιστήμια: Πατρών, Μεσογειακό, Αιγαίου, Δυτικής Αττικής, Διεθνές, Δημοκρίτειο Θράκης αλλά και στο Εθνικό Μετσόβειο Πολυτεχνείο (ΕΜΠ), στο Πολυτεχνείο Κρήτης και στην Ανωτάτη Σχολή Καλών Τεχνών (ΑΣΚΤ). Managing Director & Strategy Consultant.

Στο υλικό του σεμιναρίου περιλαμβάνονται:

  • H Παρουσίαση του σεμιναρίου
  • Εργαλεία & Ασκήσεις
  • Δωρεάν υποστήριξη για ένα ολόκληρο έτος σε θέματα σχετικά με το σεμινάριο

Στοιχεία σεμιναρίου

Έναρξη 13-06-2023 09:30
Λήξη 13-06-2023 17:00
Χωρητικότητα 30
Τιμή ατόμου Κατόπιν επικοινωνίας
Διοργανωτής AQS
Εισηγητής Νικόλαος Ι. Μιχαλολιάκος
Τόπος διεξαγωγής Εξ' αποστάσεως
Πόλη Εξ' αποστάσεως
Μοιραστείτε αυτό το σεμινάριο:
© 2024 Digital Ideas