ΕΦΕΤ: Τι ισχύει για την ασφάλεια των τροφίμων στην εποχή του κορωνοϊού
Ο πρόεδρος του ΕΦΕΤ, Καθηγητής Αντώνης Ζαμπέλας απαντά στα ερωτήματα που θέτει η TÜV HELLAS (TÜV NORD).
Ο πρόεδρος του ΕΦΕΤ, Καθηγητής Αντώνης Ζαμπέλας απαντά στα ερωτήματα που θέτει η TÜV HELLAS (TÜV NORD).
Διευκρινίσεις για το τι πραγματικά ισχύει όσον αφορά την πιστοποίηση του τουριστικού κλάδου και των επιχειρήσεων δίνει η TÜV HELLAS (TÜV NORD)
Τις επιπτώσεις της πανδημίας του κορονοϊού στην τεχνολογική έρευνα αλλά και τις αλλαγές που φέρνει η πανδημία στον κλάδο της πιστοποίησης θα αναδείξει η ανοικτή διαδικτυακή συζήτηση με θέμα «Η τεχνολογία στην υπηρεσία της Πιστοποίησης στην μετά COVID-19 εποχή» που διοργανώνει η TÜV HELLAS (TÜV NORD).
Η τηλεργασία μπήκε για τα καλά στη ζωή μας και επιχειρήσεις και εργαζόμενοι καλούνται να λειτουργήσουν με τα νέα δεδομένα. Ανάμεσα σε αυτά και οι νέες απαιτήσεις ασφαλείας, καθώς η εργασία από το σπίτι μεταφράζεται σε νέες δικλείδες ασφαλείας που πρέπει να υιοθετήσουν εταιρείες και εργαζόμενοι.
Στο πλευρό των επιστημόνων που πλήττονται από τον κορονοϊό (Covid-19) βρίσκεται η TÜV HELLAS (TÜV NORD) προσφέροντας μια σειρά από σχήματα πιστοποίησης μέσω των οποίων οι ωφελούμενοι λαμβάνουν το εκπαιδευτικό επίδομα των 600€.
Ένα ξεχωριστό και εξαιρετικά επίκαιρο σεμινάριο με θέμα «Μέσα Ατομικής Προστασίας σε χώρους υγείας την εποχή της πανδημίας» πραγματοποιούν από κοινού η TÜV HELLAS (TÜV NORD) και η 3Μ. Οι δύο εταιρείες, ενώνουν τις δυνάμεις τους προκειμένου να δώσουν την καλύτερη δυνατή ενημέρωση σε φλέγοντα θέματα που αφορούν τόσο την ιατρική κοινότητα όσο και τις επιχειρήσεις αλλά και ολόκληρη την κοινωνία.