Σε αυτό το σεμινάριο θα σας εξηγηθεί με απλά λόγια η έννοια των λειτουργικών τροφίμων (functional foods) και θα αναλυθούν τα βασικά βήματα που θα πρέπει να ακολουθούν οι ομάδες “έρευνας και ανάπτυξης” των εταιρειών (Research and Development, R&D) για τον επιτυχή σχεδιασμό και ανάπτυξη νέων λειτουργικών τροφίμων και ποτών.
Έναρξη | Πέμπτη, 28 Μάρτιος 2024 |
Λήξη | Πέμπτη, 28 Μάρτιος 2024 |
Τιμή ατόμου | 0.01 |
Η απόκτηση γνώσεων, η ανάπτυξη ικανοτήτων και ο επαναπροσδιορισμός της στάσης απέναντι στα πράγματα, επιτυγχάνονται με εξαιρετικά αποτελεσματικές μεθόδους όπως η ανάλυση περιπτώσεων, η διήγηση ιστοριών, οι βιωματικές ασκήσεις, η χρήση video και φωτογραφιών κ.α.
Έναρξη | Πέμπτη, 28 Μάρτιος 2024 |
Λήξη | Παρασκευή, 29 Μάρτιος 2024 |
Τιμή ατόμου | 0.01 |
Το συγκεκριμένο σεμινάριο είναι ειδικά σχεδιασμένο ώστε να εφοδιάσει στους συμμετέχοντες με όλες τις βασικές γνώσεις σχετικά με τα θεμελιώδη ζητήματα Υγείας & Ασφάλειας της Εργασίας (ΥΑΕ) που αφορούν το σύνολο των Ελληνικών επιχειρήσεων, ανεξαρτήτως είδους. Η εκπαιδευτική ύλη έχει καταρτιστεί με τέτοιο τρόπο ώστε να μεταφέρει τόσο τις βασικές πρόνοιες της νομοθεσίας ΥΑΕ, ενώ παράλληλα αναλύονται θέματα που ενδιαφέρουν όλους τους εμπλεκομένους με τις ασφαλείς συνθήκες εργασίας.
Έναρξη | Παρασκευή, 29 Μάρτιος 2024 |
Λήξη | Παρασκευή, 29 Μάρτιος 2024 |
Τιμή ατόμου | 0.01 |
Η Επιχειρησιακή Συνέχεια είναι μια ολιστική διαδικασία που αναγνωρίζει πιθανές απειλές για έναν οργανισμό και τις επιπτώσεις που μπορεί να προκαλέσουν στις επιχειρησιακές λειτουργίες, αν αυτές οι απειλές πραγματοποιηθούν.
Έναρξη | Παρασκευή, 29 Μάρτιος 2024 |
Λήξη | Παρασκευή, 29 Μάρτιος 2024 |
Τιμή ατόμου | 0.01 |
Σε ποιους απευθύνεται: Σε Φοιτητές Ναυτιλιακών Σπουδών, Σε Σπουδαστές Ναυτιλιακών Σπουδών, Σε Όλους τους Επιχειρηματίες του Ναυτιλιακού κλάδου που επιθυμούν να Γνωρίσουν και να Κατανοήσουν τις Βασικές Αρχές του Ναυτικού Δικαίου, Σε Στελέχη Ναυτιλιακών Επιχειρήσεων που είναι επιφορτισμένα με την διεκπεραίωση Ναυτιλιακών Υποθέσεων επικεντρωμένων στα Νομικά Ζητήματα του Ναυτικού Δικαίου, Σε Όλους όσους επιθυμούν να Γνωρίσουν τον Υπέροχο Κόσμο της Ναυτιλίας.
Έναρξη | Σάββατο, 30 Μάρτιος 2024 |
Λήξη | Σάββατο, 30 Μάρτιος 2024 |
Λήξη εγγραφών | Παρασκευή, 29 Μάρτιος 2024 |
Τιμή ατόμου | 0.01 |
The aim of this course is to provide delegates with the knowledge and skills required to perform first, second and third-party audits of Food Safety Management Systems as per FSSC 22000 requirements, in accordance with ISO 19011 and ISO 17021, as applicable. All references in this document to ISO standards are to the current versions unless stated otherwise.
Έναρξη | Δευτέρα, 01 Απρίλιος 2024 |
Λήξη | Παρασκευή, 05 Απρίλιος 2024 |
Λήξη εγγραφών | Δευτέρα, 25 Μάρτιος 2024 |
Τιμή ατόμου | 0.01 |
The aim of this course is to provide delegates with the knowledge and skills required to perform first, second and third party audits of Food Safety management systems against ISO 22000:2018, in accordance with ISO 19011 and ISO 17021, as applicable. All references in this document to ISO standards are to the current versions unless stated otherwise.
Έναρξη | Δευτέρα, 01 Απρίλιος 2024 |
Λήξη | Παρασκευή, 05 Απρίλιος 2024 |
Λήξη εγγραφών | Κυριακή, 24 Μάρτιος 2024 |
Τιμή ατόμου | 0.01 |
Το εντατικό, απαιτητικο και ιδιαίτερα διαδραστικό αυτό σεμινάριο, το οποίο είναι εγκεκριμένο από τον IRCA, είναι κατάλληλο για όσους, απαιτούν μια εις βάθος κατανόηση του εύρους των τεχνικών επιθεώρησης και των πρωτοκόλλων που συνδέονται με τον ρόλο του επικεφαλής επιθεωρητή.
Έναρξη | Δευτέρα, 01 Απρίλιος 2024 |
Λήξη | Παρασκευή, 05 Απρίλιος 2024 |
Τιμή ατόμου | 0.01 |
Στόχος του εκπαιδευτικού προγράμματος είναι να παρέχει στους εκπαιδευόμενους τις γνώσεις και τις πρακτικές δεξιότητες που απαιτούνται για την διενέργεια επιθεωρήσεων πρώτου, δεύτερου και τρίτου μέρους σύμφωνα με το πρότυπο ISO 22000, καθώς και τα πρότυπα ISO 19011, ISO 22003 και ISO 17021, όπως αυτά εφαρμόζονται.
Έναρξη | Δευτέρα, 01 Απρίλιος 2024 |
Λήξη | Παρασκευή, 05 Απρίλιος 2024 |
Τιμή ατόμου | 0.01 |
Το παρόν εκπαιδευτικό πρόγραμμα δίνει στους συμμετέχοντες την δυνατότητα να κατανοήσουν τα βασικά στοιχεία ενός προγράμματος Περιβαλλοντικών Ελέγχων που θα αναγνωρίζει τους πιθανούς μικροβιολογικούς κινδύνους στον χώρο παραγωγής και στους χώρους όπου υπάρχει ασυσκεύαστο προϊόν σε μια Βιομηχανία Παραγωγής Τροφίμων.
Έναρξη | Δευτέρα, 01 Απρίλιος 2024 |
Λήξη | Δευτέρα, 01 Απρίλιος 2024 |
Τιμή ατόμου | 0.01 |
Το σεμινάριο «Πιστοποιημένο Στέλεχος Γραμματειακής Υποστήριξης - Γραμματέας Διοίκησης» περιλαμβάνει θεωρητικά αλλά και πρακτικά θέματα καθημερινότητας στον εργασιακό χώρο όπως αυτός έχει διαμορφωθεί σήμερα.
Έναρξη | Δευτέρα, 01 Απρίλιος 2024 |
Λήξη | Δευτέρα, 01 Ιούλιος 2024 |
Λήξη εγγραφών | Σάββατο, 30 Μάρτιος 2024 |
Τιμή ατόμου | 0.01 |
Σε όλα τα αναγνωρισμένα πρότυπα από το GFSI αλλά και σε όλα τα πρότυπα του BRC (Agents and Brokers, BRC IOP for packaging material, Consumer Products), υπάρχει η απαίτηση για την ύπαρξη πλάνου για την Κουλτούρα για την Ασφάλεια των Τροφίμων.
Έναρξη | Τρίτη, 02 Απρίλιος 2024 |
Λήξη | Τρίτη, 02 Απρίλιος 2024 |
Τιμή ατόμου | 0.01 |
Το πρόγραμμα αυτό έρχεται να προσφέρει μία ολοκληρωμένη εκπαίδευση σε όλους όσους ενδιαφέρονται να έρθουν σε επαφή με τις δυνάμεις άγχους, που διαμορφώνονται στην καθημερινή ζωή και να τις μετασχηματίσουν σε μία παραγωγική ενέργεια, προσφέροντας τους μία νέα οπτική για το στρες στον προσωπικό και εργασιακό χώρο.
Έναρξη | Τρίτη, 02 Απρίλιος 2024 |
Λήξη | Τρίτη, 02 Απρίλιος 2024 |
Τιμή ατόμου | 0.01 |